25 Април 2024четвъртък18:20 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лех иска 2-ма от ЦСКА

Поляците сигурни в привличането на Тонев, предлагат 1,2 млн. евро за Делев

/ брой: 115

автор:Дума

visibility 72

Легендата на Барселона и старши треньор на Лех Познан Хосе Мария Бакеро иска да привлече в състава си нападателя на ЦСКА Спас Делев, съобщава в. "Газета Познан". Лех със сигурност ще се раздели с босненския халф Семир Стилич, който е желан от няколко отбора от Първа Бундеслига, и Бакеро иска да вземе Делев за негов заместник. Интерес към Стилич има от Борусия Мьонхенгладбах и Щутгарт, които дават 1,5 млн. евро за босненеца. От Лех са готови да вложат почти цялата сума в закупуването на Делев с надеждата поне да удвоят цената му след време.
Лично Бакеро, а и скаути на Лех Познан, на няколко пъти от началото на сезона идваха в България, за да наблюдават мачове на ЦСКА.
В същото време Лех е на път да привлече и Александър Тонев от ЦСКА. Спортният директор на Лех Познан Марек Погорзелчик обяви, че трансферът на най-добрия млад футболист в анкетата на АБФ в полския отбор е почти сигурен, но остава да бъдат уточнени някои подробности.
Според полски сайт, Тонев ще излезе без пари на Лех, тъй като договорът му с ЦСКА изтича. Младежкият национал е оценяван на 650 000 евро в момента. Погорзелчик лично е присъствал на мача ЦСКА -  Пирин (2:2) в сряда, след което е имал разговори с играча и неговия агент. "Преговорите бяха успешни, въпреки че все още няма нищо официално. В действителност остава само една формалност. Той трябва да сложи подписа си върху договора с нас", обяви Марек Погорзелчик.
 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 325

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 375

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 309

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 293

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 342

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 251

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 384

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 317

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 329

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ