20 Април 2024събота05:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Cartoon Network търси талантливи деца видео-блогър

/ брой: 151

автор:Павлета Давидова

visibility 138

Популярният детски телевизионен канал Cartoon Network организира състезание по влогърски умения за деца. Конкурсът на медията цели да открие талантливите хлапета, които могат да водят успешен видео блог. Под мотото "Влогни" каналът ще се опита да провокира деца от 6 до 16-годишна възраст да покажат колко са изобретателни онлайн. Конкурсът ще продължи от 31 юли до 19 септември.
Основната идея на състезанието е, че децата могат да развиват креативния си потенциал, което не само намалява рисковете онлайн, но и ги подтиква да станат активни дигитални граждани и творци на живота си. Затова партньор на състезанието е Центърът за безопасен интернет, уточняват организаторите. За всеки влог се изисква съгласието на родителите.
 Един от най-известните български влогъри Крис Захариев ще бъде ментор на начинаещите видеоблогъри и ще им помага със съвети как да направят канала си успешен, как да развиват творческия си потенциал и как да избягват капаните, които мрежата поставя пред тях. В рамките на месец и половина децата ще участват в предизвикателства, които ще бъдат обявявани на официалния сайт на състезанието vlogni.cartoonnetwork.bg. Сайтът е и мястото, където малчуганите ще качват изпълнението на поставените задачи.
Участниците в надпреварата трябва да вземат участие в най-малко две предизвикателства, за да се класират за финалния кръг. След първите 4 задачи жури ще избере тримата най-добри, които ще имат възможността да участват във видеоуоркшоп с Крис Захариев. Победителят ще стане официален гостуващ влогър на Cartoon Network. Той ще бъде промотиран във Facebook и Youtube каналите на детския канал и ще получава информация за всички нови проекти на медията.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ