Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

17 Декември 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

България

Медии

Cartoon Network търси талантливи деца видео-блогър

Павлета Давидова

4. Август 2017 , брой: 151   171   0Популярният детски телевизионен канал Cartoon Network организира състезание по влогърски умения за деца. Конкурсът на медията цели да открие талантливите хлапета, които могат да водят успешен видео блог. Под мотото "Влогни" каналът ще се опита да провокира деца от 6 до 16-годишна възраст да покажат колко са изобретателни онлайн. Конкурсът ще продължи от 31 юли до 19 септември.
Основната идея на състезанието е, че децата могат да развиват креативния си потенциал, което не само намалява рисковете онлайн, но и ги подтиква да станат активни дигитални граждани и творци на живота си. Затова партньор на състезанието е Центърът за безопасен интернет, уточняват организаторите. За всеки влог се изисква съгласието на родителите.
 Един от най-известните български влогъри Крис Захариев ще бъде ментор на начинаещите видеоблогъри и ще им помага със съвети как да направят канала си успешен, как да развиват творческия си потенциал и как да избягват капаните, които мрежата поставя пред тях. В рамките на месец и половина децата ще участват в предизвикателства, които ще бъдат обявявани на официалния сайт на състезанието vlogni.cartoonnetwork.bg. Сайтът е и мястото, където малчуганите ще качват изпълнението на поставените задачи.
Участниците в надпреварата трябва да вземат участие в най-малко две предизвикателства, за да се класират за финалния кръг. След първите 4 задачи жури ще избере тримата най-добри, които ще имат възможността да участват във видеоуоркшоп с Крис Захариев. Победителят ще стане официален гостуващ влогър на Cartoon Network. Той ще бъде промотиран във Facebook и Youtube каналите на детския канал и ще получава информация за всички нови проекти на медията.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"