Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Коментари

Слънчасване

Ина Михайлова

10. Август 2017 , брой: 155   1393   0Лято. Жега. Циклонът Луцифер ни разтопи. Антициклонът Катя не разхлади страстите, новините и новинарите прегряха. Ето някои заглавия:
"Пазете конете, спрете файтоните заради горещините". "Животните да се мажат със слънцезащитен лосион и да се завиват срещу мухи".
От жега, от що ли "Чисто гола блондинка търчи по джапанки из Бургас". За да не е самотна, "Агресивна блондинка вилнее в центъра на Варна". И "Галин го закъса! Митко Пайнера му вдигна мерника заради голи зърна". "Цигански фамилии се биха за женска чест".
Море, ама и там - шок. "Баровски" ресторант в Созопол таксува по 20 лева, ако на масата ви остане празен стол!" Резервираш - плащаш. Почти като новия договор с Македония - има го, има лотария за милиони и в Скопие. В Китай - "Ресторант с отстъпки според размера на сутиена". "Избран концесионер на плаж: По 1 ст. за чадър и за шезлонг". Догодина ще стане ясно, че стотинката е за чадър и шезлонг, а десетките левове от плажуващите - за задължителните шалте и масичка.
"Кмет обяви война на хората, които чоплят семки в парка". "Мъж с нож нахлу в прокуратурата в Пловдив". "Мъж откри труп на връх Свобода". "Трима пребили до смърт врачка за отмъщение, че не им помага". Следващия път - на кладата...
"НЛО осъществи контакт с учени". "Не срещаме извънземни, защото са в хибернация и чакат Вселената да се охлади". А у нас - "Ново предприятие с "извънземни" мощности в Пловдив".
"Пъпеша духна от Старозагорския затвор", а "Божо Кравата с тежка охрана на разпит в полицията!"
"Краят на света: Гигантски облак се появи от нищото и скри небето над Калифорния, хората панически бягат от плажа". "Строители зарязват гурбета в Германия и прииждат у нас за големи пари от санирането".
"Чип ни прави безсмъртни".
"В държавата на суджука става нетърпимо".
Коментарът е излишен.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"