Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Коментари

Събрани съчинения

Валентин Георгиев

10. Август 2017 , брой: 155   452   0Невиждани успехи на правителството на Бойко Борисов отчете Бойко Борисов на вчерашното правителствено заседание под ръководството на Бойко Борисов. Ананиев... Порожанов, докладвайте!... Бойко е красив! Бойко е готин! Бойко е умен! Бойко е велик! Само БОЙКО! Обичаме те, Бойко!, се чува в залата.
"Да не се успокояваме от резултатите, а още по-активно да работим, трябва да съберем повече приходи", пледира Борисов, па току се огледа дали не е дала фира "оная циганка", дето... знаете продължението. А тъй беше и миналата седмица, когато се лееха други потпури от събраните Му оперетни съчинения: "Просто нямаме алтернатива, няма по-добри от нас и всеки ден трябва максимално да се доказваме и да си изпълняваме програмата"... Ами съберете, бе! Може да почнете от перкаджиите и голфаджиите до Калиакра, като ги накарате да платят глобата, дето ни я натресоха от ЕС. И ако може да си демонтират ВЕИ-тата, че съдейки от цената на генерирания ток, бая им е ниска ефективността. Хем няма да се чудите каква заповед да измъдрите.
Разбираме още от думите на Борисов, че когато има "стабилност в политическата среда и координация в действията на приходните агенции, службите и прокуратурата, идват и резултатите". Е, когато беше в опозиция, стабилност не му трябваше, а в парламента беше влез-излез, влез-излез. Сега, когато е на власт обаче, му трябва всичко да е пърфект: по-лесно ще крадем и по-безнаказано - това вече е доказано. И да няма "клатене на лодката", за което също си има нарочни виновници. И единствен спасител, разбира се! 
Инак и приходи имало в хазната. Има, а народът ни тъне в брутална мизерия и едвам свързва двата края. Не мърда от дъното и си остава най-бедният в ЕС. Свръхбогати робовладелци и свръхбедни бачкащи роби. Няма друга държава, където всичко да се прави в интерес на определени хора, а народът да няма никакво значение. С две думи - пари много, хвалби големи, а мизерията пълна! Следва продължение...

 

 

 

Коментари

  • 18. Август 2017 161
    470
    0

    Тази година полупроводници, догодина цели - горе-долу така прозвуча поредната порция лакардии, които избълва Бойко Борисов вчера при инспектирането на газовия участък Лозенец-Недялско край стралджанското с. Недялско. И се размечта, както само той си знае: "Доволен съм, че догодина по това време ще имаме към газовия хъб газови връзки и в двете посоки."  
    Догодина, по...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"