Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

България

МЗ обяви конкурс за директор на Плевенската болница

Аида Паникян

10. Август 2017 , брой: 155   54   0Здравното министерство обяви конкурс за възлагане на управлението на Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Георги Странски" ЕАД в Плевен. Документите за участие в конкурса ще се подават до 18 септември, а самият конкурс ще се проведе от 10,30 ч. на 19 септември в МЗ.
В момента изпълнителен директор на болницата е специалистът по клинична имунология доц. д-р Цветан Луканов, който е назначен на 15 декември 2014 г.
Според данни на Търговския регистър от средата на юни т.г. Съветът на директорите е представен от Цветан Луканов, Евгения Бързашка-Христова и Димитър Лазаров. До май т.г. в съвета е бил и д-р Калин Поповски, който в момента е депутат от Коалиция "Обединени патриоти".

 

 

България

  • Социалистите ще дадат на прокуратурата концесията на интермодалния терминал в Пловдив
    18. Август 2017 161
    295
    0

    Остри критики по ефективността на мащабни и скъпи проекти, осъществявани от Бойко Борисов и ГЕРБ, отправиха вчера от БСП. Депутатът от левицата Георги Свиленски коментира, че  столичният завод за боклук, който струва над 350 млн. лв., не работи ефективно и още не е стигнал поставената цел след преработването на отпадъците, под 10% да отиват на депо. Той припомни и безкрайните повторни...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"