Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Февруари 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Легендите от "Сигнал" с шествие срещу чалгата

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   199   0Истинска война между чалгата и рока ще настане в разгара на летния сезон, когато легендите от "Сигнал", предвождани от легионите на мотоклуб "Велика България", тръгнат из родното Черноморие.
Не е тайна, че бомбата между двата жанра цъка от години. Особено в морския регион, където всички кръчми канят чалга звезди и всяко заведение организира свои "рекламни кампании". Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места - стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр.
Екипът на "Сигнал" също стана жертва на агресивната реклама на поп-фолка - постер на групата оцеля само 43 мин. след залепването му на регламентирано място. Върху него бяха залепени два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.
Легендарните музиканти вече започнаха протестното си шествие. Мощните мотори на рокерите ще съберат погледите на туристите в българските курорти час преди концертите на "Сигнал" в Приморско днес, 11 август, и в Царево на 14-и, понеделник.
"Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от чалга нашествието и ще подкрепим българския рок!", потвърдиха рокерите и тръгнаха със специално изработени знамена с логото на група "Сигнал" по градовете.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"