Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Банкноти с Путин и Тръмп ще пусне бивш затворник

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   95   0Руски хакер и бивш затворник планира да пусне на пазара долари сувенири с лицата на президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин. Сергей Павлович, по-известен с онлайн псевдонима си Полицейско куче, иска да загърби киберкриминалната си репутация и да намери инвеститори за своя проект.
"Идеята се роди повече с ирония, защото виждате как всички американски журналисти крещят, че Тръмп е създание на Путин, който стои зад последните избори за държавен глава в САЩ. Добре, ако сте сигурни в това, защо Путин да не бъде изобразен на долара?", попита иронично Павлович.
Плочите, които включват също лицето на един от основателите на Америка Бенджамин Франклин, са изработени от алабастър и покрити с акрилни бои от злато, сребро и бронз.
Проектът едва стартира, но идеолозите му се надяват да съберат голяма сума за реализацията му: повече от милион рубли или около 16 600 долара. Планират да продават продукта на всички заинтересовани.

Засега се предвижда цената на сувенирите да започва от 40 долара за бройка

 

 

 

Живот

  • Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на фестивала на комикс културата в София
    18. Август 2017 161
    95
    0

    Най-популярните влогъри в България се събират за първия фестивал на комикс културата, който ще се проведе на 9 и 10 септември в столичния Интер експо център, както ДУМА писа. Благодарение на "Егмонт България" посетителите ще могат да се срещнат лично със Стан и Стефи. Заедно те имат над 270 000 последователи в YouTube и генерират близо 3...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"