Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Банкноти с Путин и Тръмп ще пусне бивш затворник

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   144   0Руски хакер и бивш затворник планира да пусне на пазара долари сувенири с лицата на президентите Доналд Тръмп и Владимир Путин. Сергей Павлович, по-известен с онлайн псевдонима си Полицейско куче, иска да загърби киберкриминалната си репутация и да намери инвеститори за своя проект.
"Идеята се роди повече с ирония, защото виждате как всички американски журналисти крещят, че Тръмп е създание на Путин, който стои зад последните избори за държавен глава в САЩ. Добре, ако сте сигурни в това, защо Путин да не бъде изобразен на долара?", попита иронично Павлович.
Плочите, които включват също лицето на един от основателите на Америка Бенджамин Франклин, са изработени от алабастър и покрити с акрилни бои от злато, сребро и бронз.
Проектът едва стартира, но идеолозите му се надяват да съберат голяма сума за реализацията му: повече от милион рубли или около 16 600 долара. Планират да продават продукта на всички заинтересовани.

Засега се предвижда цената на сувенирите да започва от 40 долара за бройка

 

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  149
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"