Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Направиха спален чувал под формата на пица

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   139   0Фирмата "Бифайбър енд крафт" пусна за всички любители на пицата спален чувал под формата на триъгълно парче от италианския специалитет, съобщи "Метро". Артикулът е точно копие на продукта и върху спалния чувал фигурират сос, моцарела, дори и нарязани гъби с парченца шунка. В спалния чувал може кротко да се подремва, сънувайки кулинарната италианска вкусотия.
Възглавницата към комплекта наподобява кората на специалитета по ръба. Целият чувал е десет пъти по-скъп от една голяма пица, която британците могат да си поръчат в заведенията, струва 158 лири.
Има и опция за допълнително обогатяване на гарнитурата на спалния чувал, като към него могат да се прибавят чушлета, броколи, маслинки, лукови резенчета и др.

 

 

Живот

  • Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на фестивала на комикс културата в София
    18. Август 2017 161
    95
    0

    Най-популярните влогъри в България се събират за първия фестивал на комикс културата, който ще се проведе на 9 и 10 септември в столичния Интер експо център, както ДУМА писа. Благодарение на "Егмонт България" посетителите ще могат да се срещнат лично със Стан и Стефи. Заедно те имат над 270 000 последователи в YouTube и генерират близо 3...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"