Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Октомври 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Направиха спален чувал под формата на пица

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   243   0Фирмата "Бифайбър енд крафт" пусна за всички любители на пицата спален чувал под формата на триъгълно парче от италианския специалитет, съобщи "Метро". Артикулът е точно копие на продукта и върху спалния чувал фигурират сос, моцарела, дори и нарязани гъби с парченца шунка. В спалния чувал може кротко да се подремва, сънувайки кулинарната италианска вкусотия.
Възглавницата към комплекта наподобява кората на специалитета по ръба. Целият чувал е десет пъти по-скъп от една голяма пица, която британците могат да си поръчат в заведенията, струва 158 лири.
Има и опция за допълнително обогатяване на гарнитурата на спалния чувал, като към него могат да се прибавят чушлета, броколи, маслинки, лукови резенчета и др.

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  149
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"