Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Общество

Разследване

Припомняме

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   172   0Миналата седмица ДУМА ви представи какво е разпределението на силите в Общинския съвет в Ботевград. Макар и изключен от ГЕРБ, бившият кмет Георги Георгиев твърди, че е в добри отношения с бившите си съпартийци. Все още очакваме отговорите на ботевградския депутат и бивш председател на Общинския съвет Мартин Тинчев, когото помолихме да коментира създалата се ситуация.
Георгиев стана известен, след като местни написаха няколко писма до медии и институци, в които обръщаха внимание на имотното му замогване, сезираха и за нарушения при провеждането на обществени поръчки.
Запознати отбелязват, че като цяло всеки от членовете на семейството се е сдобил с имоти през последните десетина години. Георгиев е баща на бившия депутат Даниел Георгиев, който за няколко часа пристана от ГЕРБ на Николай Бареков, после отново се върна в гербаджийските редици, а накрая бе изключен от партията.

Още по темата очаквайте скоро

 

 

Общество

 • Интервю
  Ако научим децата на трудолюбие, избягване на безсмислени разговори, ред, решителност и пестеливост, ще имаме успех, казва експертът по вземане на управленски решения
  24. Октомври 2017 208
  161
  0

  Проф. КРАСИМИР ПЕТРОВ е член на академично тяло на БЦМ Академия-Берлин и Ехроrt Akademie. Чете лекции по вземане на управленски решения и управление на човешкия капитал в България, Германия, Полша, Финландия, Русия и Турция. Бил е консултант в провинциалното правителство на Баден Баден, Щутгарт

  "За българските...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"