Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Август 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Общество

Разследване

Припомняме

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   120   0Миналата седмица ДУМА ви представи какво е разпределението на силите в Общинския съвет в Ботевград. Макар и изключен от ГЕРБ, бившият кмет Георги Георгиев твърди, че е в добри отношения с бившите си съпартийци. Все още очакваме отговорите на ботевградския депутат и бивш председател на Общинския съвет Мартин Тинчев, когото помолихме да коментира създалата се ситуация.
Георгиев стана известен, след като местни написаха няколко писма до медии и институци, в които обръщаха внимание на имотното му замогване, сезираха и за нарушения при провеждането на обществени поръчки.
Запознати отбелязват, че като цяло всеки от членовете на семейството се е сдобил с имоти през последните десетина години. Георгиев е баща на бившия депутат Даниел Георгиев, който за няколко часа пристана от ГЕРБ на Николай Бареков, после отново се върна в гербаджийските редици, а накрая бе изключен от партията.

Още по темата очаквайте скоро

 

 

Общество

 • Интервю
  Случващото се в зелената площ е самоуправство, ще стигнем и до главния прокурор, казва общинският съветник от БСП
  18. Август 2017 161
  264
  0

  Николай Николов е роден на 25 април 1987 г. в София. Завършил е бакалавърска степен по "Финанси" във ВУЗФ и е магистър по "Управление на човешките ресурси" от УНСС. Завършил е Българското училище за политика "Димитър Паница". Работил е като статистик-аналитик в социологическа агенция. От 2015 г. е общински съветник от "БСП Лява България" в СОС. Член...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"