Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Февруари 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

На първа страница

В Лудогорец чакат Херо да смени Дерменджиев

Дума

11. Август 2017 , брой: 156   374   0Лудогорец чака Димитър Димитров-Херо, след като накара Георги Дерменджиев да си подаде оставка. Бившият национален селекционер набързо напусна казахстанския Иртиш, като в Павлодар останаха доста учудени от действията му. Те обаче явно са продиктувани заради договорка с разградчани. Докато Херо пристигне в Разград, Лудогорец ще бъде воден от Петко Петков, досега помощник на Дерменджиев. Бургазлията снощи се сбогува с футболистите на Иртиш,
"Лудогорец стартира спешни преговори с няколко родни и чужди специалисти, като целта е до първия плейофен мач от Лига Европа срещу Судува на 17 август в Разград тимът да има нов треньор. Ръководството благодари на Георги Дерменджиев за съвместната работа през годините, както и за неговата съпричастност към проекта "Лудогорец" от самото му начало", обявиха от Разград.
Мястото на Херо в Иртиш пък зае руснакът Сергей Климов. Бургазлията го смени на кормилото на отбора през юни 2015 г. Климов като футболист е играл и в Миньор Перник през сезон 1991/1992, а в треньорския щаб на Иртиш работи от 2011 г. За свой заместник Херо предложил Илиан Илиев, но варненецът предпочете да остане начело на Верея, след горчивия опит с друг казахски тим - Алтай, в началото на годината, който спечели промоция в елита, но не бе допуснат до участие заради липса на юношеска школа.

Димитър Димитров даде прощална пресконференция в Иртиш
Снимка fcirtysh.kz

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"