Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Юли 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Коментари

Хиперактивност

Ина Михайлова

16. Август 2017 , брой: 159   2648   0Господин министър-председател, приберете си заместника! Освен че върши бели, вече не прави и новини. Преди Волен Сидеров сновеше напред-назад, за да вдига шум, сега Валери Симеонов ли ползвате? То бива свръхактивност и пиар, но човешката простота ни дойде в повече. Вече не е новина, ако Валери Симеонов отнеме уредбата на някой диджей и го арестува. Новина ще е, ако диджей вземе, че арестува вицепремиер.
И що му трябва на Симеонов да е хиперактивен и да се издокарва пред Началника? Слава ли гони? Да не е тръгнал слух, че ще му духнат под опашката? Да не би патриотите скоропостижно да операт пешкира? Ето, Николина Ангелкова вече къса верижката с коалиционния партньор - ама този вицепремиер само й пречи на туризма. Тя води туристи и вдига обороти. Той ги гони от дискотеките и намалява приходи.
Смешно, куриозно, гротескно...
Просташко е!
Вярно, че в нашите курорти положението е такова, че на входа по-добре да оставиш дебитната карта. А и децибелите наистина са ужасяващи. Но работа ли е на вицепремиер да ги мери? Защо, след като е на този пост в държавата, не прокара разпоредби, с които да регламентира онова, което като селски пъдар въдворява по курортите? Разпоредби, които да се спазват от всички, а не от избрани.
Работа ли е на вицепремиер да изпълнява задълженията на полицията, санитарните органи, местните власти и пр.? За какво са ни тогава въпросните власти и органи? Направо да ги уволняват и да оставят "Валерката" да върти камшика. Ама той "нашокал канчетата" на мутрите, тръбят поддръжниците му. Глупости на търкалета. Ако ще всички Огнянминчевци по всички земни кълбета да излязат в защита на Валери Симеонов, полза никаква. Бойко Борисов няма да го припознае като свой, няма и да го включи в суджукверигата.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"