Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Ноември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Български влогъри раздават автографи

Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на фестивала на комикс културата в София

Дума

18. Август 2017 , брой: 161   338   0Най-популярните влогъри в България се събират за първия фестивал на комикс културата, който ще се проведе на 9 и 10 септември в столичния Интер експо център, както ДУМА писа. Благодарение на "Егмонт България" посетителите ще могат да се срещнат лично със Стан и Стефи. Заедно те имат над 270 000 последователи в YouTube и генерират близо 3 млн. гледания всеки месец. През май Стан дебютира с първия си роман "Невидим", който оглавява седмичните класации за най-продавана книга във всички големи книжарници в страната и носи важно послание за подрастващите и техните родители, а представянето й в 8 български града предизвиква нетипични опашки пред книжарниците.
Стан и Стефи ще имат специален панел във втория ден на събитието (10 септември) от 11 ч., за който са подготвили някои изненади за своите фенове, както и ще отговорят на всеки техен въпрос. Желаещите ще получат личен автограф или снимка за спомен с младите влогъри в Meet & Greet зоната на Aniventure Comic Con.
Фестивалът ще представи всичко най-интересно и вълнуващо за младите хора у нас. Освен актьорите от популярния сериал на HBO "Игра на тронове" и "Дневниците на вампира", почитателите на този нов вид култура ще имат възможност да видят и да си поговорят на живо и с още много популярни лица от онлайн пространството като Цветослав Цонев-Цуро (популярен влогър и автор на книгата Блендер), Слави от The Clashers, Gothika_47, Venom The Doctor, Just Have Fun и мн. др.
Стандартните билети за двата дни на фестивала са на цена 30 лв., като по време на събитието входът ще е 35 лв.

Целият списък с гости е публикуван на https://www.comiccon.bg/guests

 

 

Живот

 • В рамките на събитието на 26 ноември ще се проведе първият изцяло женски турнир
  22. Ноември 2017 229
  53
  0

  Феновете на видеоигрите ще се съберат в София на 26 ноември, за да премерят сили по някои от най-актуалните заглавия, както и да изпробват най-новите геймърски технологии. Регистрацията на участниците започва в 9 сутринта в неделя в Bulgaria Mall, а началният час на турнирите е 10.
  Първият изцяло женски турнир по игрите HeartStone и League of Legends, единственият по рода си StarCraft...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"