20 Април 2024събота11:28 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ПАРДОН

Да си почина от почивката

/ брой: 161

visibility 31

Филип Попов

Ало, Пешо, здравей! Коко се обажда! Кой Коко? Коко, Коко Иванов! Кви излитащи самолети, бе? Не ти се обаждам от летище! На плажа съм! Слънчев бряг! Отмарям. Какво? Кого да колят? Глупости! Тука до мене едни се развеждат. От сутринта се карат. Не, не, жена му врещи така, щото снощи се бил усмихвал на някаква Кети!
Как я караш бе, Пешо? Къде си сега? На спирката на “Плиска”? Е, да - затова при тебе е толкова тихо! При мене, нали чуваш - писъци, чалга, веселие... Какви хрипове, какви предсмъртни стенания? Никой не колят, бе! Все още няма кланета по плажовете, просто един пиян датчанин повръща! Ей, френд, малко по-наляво, бе! Цял ме оля!
Пеше, и кво, чакаш си на спирката, дишаш си чист въздух, кефиш се на спокойствие и тишина! Автобусчета прелитат като пойни птички по "Цариградско”? Завиждам ти! Ако знаеш как мечтая един икарус, ей така, цял да се издими върху ми! Щото направо съм удавен в тукашната курортна воня. Стаята ми в хотела е точно над кухнята на ресторанта, а хавлията, на която лежа, съм я проснал точно до кенефите на плажа! Е, как да се преместя на друго място? Арендаторът е определил безплатните места, дето се полагат по закон, да са тук! Такава воня е, не мога да ти опиша! Леко бе, катил, гледай къде стъпваш! Не бе, не говоря на тебе! Един тука продава кебапчета, прескача ни, ходи напред-назад, стъпи ми на корема!
Ало, Пешо,  не те чух, повтори! Никакви експлозии няма! Глупости, талибани! Кой да се взриви, бе?! Камикадзе?! Двама тъпанари с джетове се състезават и изскочиха от водата на сухото! Направо минаха през първите редове плажуващи! Ранени ли? Кви ранени, бе? Стоновете и пъшкането, дето ги чуваш, са щото тука, зад мене, двама вече трети час се чукат, всичко от Кама Сутра искат да ни покажат!
Айде, Пеше, че много се набутах със сметката, ама исках, ей така, да си поговоря с някой, който е далеч от тая лудница! Ох, как чакам да свърши най-сетне тази плажна мъка, да си се прибера в "Младост", че да си почина от почивката...
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ