Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Отрежете му главата

Ина Михайлова

18. Август 2017 , брой: 161   2700   0Като преспахме с драматичната история за заплаха срещу Бойко в интернет, дишаме по-леко. А и премиерът обяви, че темата не съществува (стр. 2). Неговите минути слава са изработени брутално и твърде нескопосно. Почти колкото куршума в плика преди година и половина. Или застрашителната кофа с боклук, блъсната от психар преди 5 години срещу Цветан Цветанов.
Не е трудно Борисов да си спечели популярност с инструментариума, който държи под контрол. Чувствителната тема свобода на словото е предостатъчна, за да залаят подопечните му сайтчета. И дори не забелязват, че "заплахата" е сътворена месец преди Той да стане премиер за трети път. Пък чак сега задействат механизма, а? А че ГДБОП кара волнодумец да подпише протокол, че няма да убива някого, е смешно, ако е вярно. Предупредителните протоколи за нарушаване на нощната тишина са обичайна практика. Докато МВР мълчи официално и проверява, услужлива медия обясни, че сигналът към ГДБОП бил подаден от НСО. Последната е на подчинение на президента. Все още. Нова дъвка в знойното лято, нали?
Не е държава това, в което НСО, ГДБОП и ДАНС пазят Него, КОЙ и онези, които разпределят порциите. Нещо друго е. Отрежете му главата!

 

 

 

Няколко думи

  • 23. Ноември 2017 230
    167
    0

    Цяла година бездействие за опасните язовири! Преди това още една, и още една и още... Така се изтъркаляха 6 години от потопа в Бисер, бедствието в Мизия, в "Аспарухово", край Бургас.
    Държавата пръсна милиони, за да проверява язовири, да описва, разпределя собственост, прошнурова. Начетохме се на дълги списъци, на стряскащи констатации, на неизпълнени предписания за...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"