Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Юни 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Няколко думи

Отрежете му главата

Ина Михайлова

18. Август 2017 , брой: 161   2999   0Като преспахме с драматичната история за заплаха срещу Бойко в интернет, дишаме по-леко. А и премиерът обяви, че темата не съществува (стр. 2). Неговите минути слава са изработени брутално и твърде нескопосно. Почти колкото куршума в плика преди година и половина. Или застрашителната кофа с боклук, блъсната от психар преди 5 години срещу Цветан Цветанов.
Не е трудно Борисов да си спечели популярност с инструментариума, който държи под контрол. Чувствителната тема свобода на словото е предостатъчна, за да залаят подопечните му сайтчета. И дори не забелязват, че "заплахата" е сътворена месец преди Той да стане премиер за трети път. Пък чак сега задействат механизма, а? А че ГДБОП кара волнодумец да подпише протокол, че няма да убива някого, е смешно, ако е вярно. Предупредителните протоколи за нарушаване на нощната тишина са обичайна практика. Докато МВР мълчи официално и проверява, услужлива медия обясни, че сигналът към ГДБОП бил подаден от НСО. Последната е на подчинение на президента. Все още. Нова дъвка в знойното лято, нали?
Не е държава това, в което НСО, ГДБОП и ДАНС пазят Него, КОЙ и онези, които разпределят порциите. Нещо друго е. Отрежете му главата!

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"