29 Март 2024петък11:10 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лек жребии за грандовете за купата

Лудогорец среща Оборище, ЦСКА-Сф гостува на Несебър, а Левски се падна с Ботев Гъл на 1/16-финалите

/ брой: 166

автор:Марин Милашки

visibility 717

Лек жребии изтеглиха грандовете за 1/16-финалите за Купата на България. Мачовете ще се изиграят на 19, 20 и 21 септември, като допълнително ще бъдат уточнени официалните дати. По регламент до 1/2-финалите всички двубои ще се решат в една среща.
Доминаторът в родния ни футбол Лудогорец гостува на симпатичния отбор Оборище в Панагюрище. Доскоро начело на втородивизионния тим беше Георги Чиликов, който в Разград стана помощник на новия наставник Димитър Димитров-Херо. ЦСКА-Сф пък ще гостува на Несебър, който след пет кръга във Втора лига е 11-и с 5 т. Този сезон единствената победа на морския тим е над дубъла на Лудогорец (2:1).
Левски се падна да играе на старта с Ботев Гълъбово, където от лятото наставник е легендата на Литекс Светослав Тодоров. Тимът от старозагорския регион е пети във втория ни ешалон с 10 т. Актуалният шампион в турнира Ботев Пд ще започне защитата на титлата си с гостуване на Локо ГО.
"Един мач, който трябва да се играе сериозно от футболистите. Надяваме се, че и времето все още по морето е топло, ще има доста симпатизанти на ЦСКА. Ще видят отбора, който играе добре на този етап. Дай, Боже, да няма изненади в тази поредица от успехи на нашия отбор. Желая здраве и успех. Все още морето е топло, хората са на курорт, ще видят един добър мач и един добър отбор, какъвто е ЦСКА", каза след жребия легендата на българския футбол Димитър Пенев.
"Подхождаме с нужното уважение към всички съперници, защото имаме горчив опит, най-вече в първенството. Дано подходим сериозно. Целите пред Лудогорец всяка година са едни и същи - купа и титла. И тази година няма да изменим на това нещо", категоричен е административният директор на Лудогорец Георги Караманджуков.
Двойките: Нефтохимик - Царско село, Несебър - ЦСКА-Сф, Марица Пд - Локо Пд, Отбор зона "Север" - Берое, Черноморец Бч - Славия, Отбор зона "Югоизток" - Дунав, Монтана - Черно море, Отбор зона "Югозапад" - Септември Сф, Ботев Вр - Пирин Бл, Ботев Гъл - Левски, Литекс - Витоша Б, Локо ГО - Ботев Пд, Оборище - Лудогорец, Локо Сф - Верея, Струмска слава - Созопол, Поморие - Етър

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 511

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 464

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 555

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 474

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 466

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 424

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 605

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 544

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 548

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ