Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Септември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Коментари

"Благодетелката"

Альона Нейкова

25. Август 2017 , брой: 166   1202   0Да декларираш публично, че ще направиш нещо добро, а в крайна сметка да си тръгнеш като разбойник, който и в приказките не е описан, уви, не е част от безумието, наричано напоследък "фалшиви новини". Налага се да приемем фактите: председателката на общинските съветници от ГЕРБ в Перник Румяна Гьорева не просто остави разнебитена детската градина "Пролет" в миньорския град, а показа истинското лице на управляващите. И в случая не е от значение дали "дарява" част от общинската(!) детска градина под обществен натиск, по съвест или за да не цъфнат още безброй заметени под килима далавери. Друго е важно.
Колко злоба, ненавист и желание за мъст трябва да събере в душицата си дадено лице, за да демонтира парапета на аварийното стълбище, да откъсне бойлера и да отреже водопроводни тръби!? Всички тези "благодетелски" жестове, плюс мръсотията от "ремонта" и други нечистотии, се оставят с ясното съзнание, че в помещенията всеки момент трябва да влязат деца!
Уличена в непочтеност, представителката на местната власт, вместо да прояви капка благородство и засрамена да си подаде оставката, се закопава още по-дълбоко. Не само показва, че не се грижи за благосъстоянието на населението, каквато е презумпцията на заеманата от нея длъжност. А доказва, че и в чисто човешки план й липсват първите седем... Явно когато е била малка, а това със сигурност е белязано от годините на ненавистния от всички гербаджии соц, не е имало лъскави частни детски градини и госпожата е пропуснала да осъзнае какво означава да бъдеш личност, а не лице.
На малчуганите, които трябва да прекрачат прага на опосканите от г-жа Гьорева стаи, рано или късно все пак ще бъдат осигурени елементарни условия. Кой ли обаче ще положи усилия да обясни на въпросната дама, а и на ГЕРБ, че действия в стил "след мен и потоп" всъщност са знак за провалено управление.

 

 

Коментари

  • 27. Септември 2017 189
    57
    0

    Нямало e търкания в коалицията, "аз и Валери бяхме цяло лято на работа, а другите бяха в почивка", затова се създало "малко напрежение". Така лежерно обясни Бойко Борисов какво се случва във властта и защо напоследък патриотите, особено Симеонов, започнаха да нервничат и да говорят за липса на диалог с ГЕРБ. Колкото до възможен...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"