Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Ноември 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Коментари

"Благодетелката"

Альона Нейкова

25. Август 2017 , брой: 166   1308   0Да декларираш публично, че ще направиш нещо добро, а в крайна сметка да си тръгнеш като разбойник, който и в приказките не е описан, уви, не е част от безумието, наричано напоследък "фалшиви новини". Налага се да приемем фактите: председателката на общинските съветници от ГЕРБ в Перник Румяна Гьорева не просто остави разнебитена детската градина "Пролет" в миньорския град, а показа истинското лице на управляващите. И в случая не е от значение дали "дарява" част от общинската(!) детска градина под обществен натиск, по съвест или за да не цъфнат още безброй заметени под килима далавери. Друго е важно.
Колко злоба, ненавист и желание за мъст трябва да събере в душицата си дадено лице, за да демонтира парапета на аварийното стълбище, да откъсне бойлера и да отреже водопроводни тръби!? Всички тези "благодетелски" жестове, плюс мръсотията от "ремонта" и други нечистотии, се оставят с ясното съзнание, че в помещенията всеки момент трябва да влязат деца!
Уличена в непочтеност, представителката на местната власт, вместо да прояви капка благородство и засрамена да си подаде оставката, се закопава още по-дълбоко. Не само показва, че не се грижи за благосъстоянието на населението, каквато е презумпцията на заеманата от нея длъжност. А доказва, че и в чисто човешки план й липсват първите седем... Явно когато е била малка, а това със сигурност е белязано от годините на ненавистния от всички гербаджии соц, не е имало лъскави частни детски градини и госпожата е пропуснала да осъзнае какво означава да бъдеш личност, а не лице.
На малчуганите, които трябва да прекрачат прага на опосканите от г-жа Гьорева стаи, рано или късно все пак ще бъдат осигурени елементарни условия. Кой ли обаче ще положи усилия да обясни на въпросната дама, а и на ГЕРБ, че действия в стил "след мен и потоп" всъщност са знак за провалено управление.

 

 

Коментари

  • 24. Ноември 2017 231
    370
    0

    Или ще работите при заплати, каквито ви дадем, или ще вземем хора отвън. Такъв отговор от работодател предстои за всеки български работник, след като парламентът вчера отвори още по-широко вратите пред наемането на чужди граждани от трети страни за работа у нас. Направи го при това с промени в Закона за МВР. Нерде Ямбол, нерде Стамбол! Обаче управляващите спиране нямат, важно е промените да се...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"