29 Март 2024петък07:45 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Зловеща битка в музикално шоу

Йерархията в журито продължава и в петия сезон на "X Factor", който ще се излъчва само в неделя

/ брой: 175

автор:Альона Нейкова

visibility 1471

В новия сезон на "X Factor" няма слаби участници и битката ще е зловеща, а това ще роди интересно предаване, заяви Саня Армутлиева, която за четвърти път ще е съдия и ментор в музикалния телевизионен формат. Тя разкри, че за шоуто кандидатстваха изключително интересни хора, конгломерат от различни персони и таланти.
Близо 300 чужденци повярваха, че в "X Factor" се създават звезди, и се явиха на кастинга за предаването, уточни Магърдич Халваджиян. Продуцентът обясни този феномен с блестящото представяне на "Евровизия 2017" на талантливия финалист на риалитито Кристиан Костов. Според Халваджиян в шоуто побеждава този, който притежава характер.
Йерархията в журито продължава и тази година: Маги и Саня обясняват всичко толкова подробно, че след тях се чудя какво да кажа - така в типичния си закачлив стил Криско коментира как се чувства в ролята на ментор. И добави, че зрителите трябва да очакват супер интересен сезон, с много смях, забавление и драми.
"X Factor" напълно промени живота ми!", не скри емоциите си британската поп звезда Луиза Джонсън, спечелила формата в Обединеното кралство през 2015 г. Тийнейджърката гостува в България по повод участието й като помощник на Саня в Къщата на съдиите - един от ключовите етапи на шоуто. 19-годишната изпълнителка бе категорична, че няма да потъпче мечтите на кандидатите за голямата сцена. А сред важните съвети, които самата Луиза е получила в риалитито, е да си вярва повече.
За първи път "X Factor" ще се излъчва не във вторник и четвъртък, а само в неделя, от 20 ч. (от 10 септември), съобщи програмният директор на "Нова Броудкастинг груп" Антоний Мангов. Той смята, че профилът на шоуто е ориентиран към максимално широка аудитория, което го прави изключително изживяване за цялото семейство.
Според Маги Халваджиян предаването "Фермата", което ще се излъчва по същото време по bTV, не е конкурент на "X Factor", защото риалитито на Иван и Андрей залага на интриги и жълтини, а хората, които се интересуват от подобни сюжети, не са аудиторията на музикалния формат, чиито фенове искат да разберат как израства една звезда.



Маги Халваджиян, Саня Армутлиева, Луиза Джонсън и Криско разкриха подробности за звездния формат

Снимка Емилия КОСТАДИНОВА

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ