Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

18 Юни 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Зловеща битка в музикално шоу

Йерархията в журито продължава и в петия сезон на "X Factor", който ще се излъчва само в неделя

Альона Нейкова

7. Септември 2017 , брой: 175   920   0В новия сезон на "X Factor" няма слаби участници и битката ще е зловеща, а това ще роди интересно предаване, заяви Саня Армутлиева, която за четвърти път ще е съдия и ментор в музикалния телевизионен формат. Тя разкри, че за шоуто кандидатстваха изключително интересни хора, конгломерат от различни персони и таланти.
Близо 300 чужденци повярваха, че в "X Factor" се създават звезди, и се явиха на кастинга за предаването, уточни Магърдич Халваджиян. Продуцентът обясни този феномен с блестящото представяне на "Евровизия 2017" на талантливия финалист на риалитито Кристиан Костов. Според Халваджиян в шоуто побеждава този, който притежава характер.
Йерархията в журито продължава и тази година: Маги и Саня обясняват всичко толкова подробно, че след тях се чудя какво да кажа - така в типичния си закачлив стил Криско коментира как се чувства в ролята на ментор. И добави, че зрителите трябва да очакват супер интересен сезон, с много смях, забавление и драми.
"X Factor" напълно промени живота ми!", не скри емоциите си британската поп звезда Луиза Джонсън, спечелила формата в Обединеното кралство през 2015 г. Тийнейджърката гостува в България по повод участието й като помощник на Саня в Къщата на съдиите - един от ключовите етапи на шоуто. 19-годишната изпълнителка бе категорична, че няма да потъпче мечтите на кандидатите за голямата сцена. А сред важните съвети, които самата Луиза е получила в риалитито, е да си вярва повече.
За първи път "X Factor" ще се излъчва не във вторник и четвъртък, а само в неделя, от 20 ч. (от 10 септември), съобщи програмният директор на "Нова Броудкастинг груп" Антоний Мангов. Той смята, че профилът на шоуто е ориентиран към максимално широка аудитория, което го прави изключително изживяване за цялото семейство.
Според Маги Халваджиян предаването "Фермата", което ще се излъчва по същото време по bTV, не е конкурент на "X Factor", защото риалитито на Иван и Андрей залага на интриги и жълтини, а хората, които се интересуват от подобни сюжети, не са аудиторията на музикалния формат, чиито фенове искат да разберат как израства една звезда.

Маги Халваджиян, Саня Армутлиева, Луиза Джонсън и Криско разкриха подробности за звездния формат

Снимка Емилия КОСТАДИНОВА

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"