Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Февруари 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Разкриха само петима от 17 съквартиранти

Чуждестранна звезда няма да има, а към водещите на любовния сезон на "ВИП Брадър" Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева се присъединява Миглена Ангелова

Альона Нейкова

8. Септември 2017 , брой: 176   1075   0Официално бяха разкрити имената на петима от общо 17 съквартиранти, които ще прекрачат прага на къщата на "ВИП Брадър" на 11 септември в 20 ч. Дизайнерката Миглена Каканашева, фолк дивата Сашка Васева, "лудият репортер" Даниел Петканов, рапърът Йонислав Йотов-Тото от група "СкандаУ" и диетоложката Енджи Касабие са сред известните личности, приели предизвикателството тази година да станат участници в известното риалити. Чуждестранна звезда няма да има през най-романтичния сезон на шоуто, който ще продължи до средата на декември. Но от екипа уточниха, че разнообразният подбор на интересни образи гарантира изключително силно риалити, посветено на любовта във всичките й измерения.
Към Ники Кънчев, който може да се похвали с 13-годишен опит във воденето на "Биг Брадър", и към лицето на дейли епизодите в предаването Алекс Сърчаджиева се присъединява Миглена Ангелова в качеството на посредник между съквартирантите и зрителите. "Не се бием, не се скубем, не си завиждаме", рече в типичния си хапливо-хумористичен стил г-жа "Искрено и лично" по повод новото й амплоа и евентуалната конкуренция с доайените на риалитито.
"Биг Брадър" е гениален формат, защото формулата е проста и една и съща, но всеки път се случва нещо непредвидимо и различно, изтъкна програмният директор на Нова ТВ Антоний Мангов.
Предизвикателството продължава, все още имам пеперуди в стомаха, не скри вълнението си броени дни до началото на предстоящия сезон на шоуто Ники Кънчев. Той ще води живите предавания в понеделник и сряда от 20 ч., а Алекс Сърчаджиева - във вторник, четвъртък и петък от 21 ч. по Нова ТВ. Актрисата разкри, че няма да гледа риалитито "Фермата" по bTV, където ще участва съпругът й Иван Ласкин.
За първи път журналисти не бяха допуснати в Къщата на "ВИП Брадър", а им бяха показани 3D проекти от нея: спалнята е в марокански стил, а от тавана висят клетки за канарчета и папагали; басейнът е в отделно помещение; приятна стая пък е оборудвана с наргиле и меки възглавници; за отдадените на грижи за тялото е предвиден фитнес кът; люлка за двама, както и компактно джакузи ще очакват романтично настроените съквартиранти.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"