18 Април 2024четвъртък23:53 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Разкриха само петима от 17 съквартиранти

Чуждестранна звезда няма да има, а към водещите на любовния сезон на "ВИП Брадър" Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева се присъединява Миглена Ангелова

/ брой: 176

автор:Альона Нейкова

visibility 1506

Официално бяха разкрити имената на петима от общо 17 съквартиранти, които ще прекрачат прага на къщата на "ВИП Брадър" на 11 септември в 20 ч. Дизайнерката Миглена Каканашева, фолк дивата Сашка Васева, "лудият репортер" Даниел Петканов, рапърът Йонислав Йотов-Тото от група "СкандаУ" и диетоложката Енджи Касабие са сред известните личности, приели предизвикателството тази година да станат участници в известното риалити. Чуждестранна звезда няма да има през най-романтичния сезон на шоуто, който ще продължи до средата на декември. Но от екипа уточниха, че разнообразният подбор на интересни образи гарантира изключително силно риалити, посветено на любовта във всичките й измерения.
Към Ники Кънчев, който може да се похвали с 13-годишен опит във воденето на "Биг Брадър", и към лицето на дейли епизодите в предаването Алекс Сърчаджиева се присъединява Миглена Ангелова в качеството на посредник между съквартирантите и зрителите. "Не се бием, не се скубем, не си завиждаме", рече в типичния си хапливо-хумористичен стил г-жа "Искрено и лично" по повод новото й амплоа и евентуалната конкуренция с доайените на риалитито.
"Биг Брадър" е гениален формат, защото формулата е проста и една и съща, но всеки път се случва нещо непредвидимо и различно, изтъкна програмният директор на Нова ТВ Антоний Мангов.
Предизвикателството продължава, все още имам пеперуди в стомаха, не скри вълнението си броени дни до началото на предстоящия сезон на шоуто Ники Кънчев. Той ще води живите предавания в понеделник и сряда от 20 ч., а Алекс Сърчаджиева - във вторник, четвъртък и петък от 21 ч. по Нова ТВ. Актрисата разкри, че няма да гледа риалитито "Фермата" по bTV, където ще участва съпругът й Иван Ласкин.
За първи път журналисти не бяха допуснати в Къщата на "ВИП Брадър", а им бяха показани 3D проекти от нея: спалнята е в марокански стил, а от тавана висят клетки за канарчета и папагали; басейнът е в отделно помещение; приятна стая пък е оборудвана с наргиле и меки възглавници; за отдадените на грижи за тялото е предвиден фитнес кът; люлка за двама, както и компактно джакузи ще очакват романтично настроените съквартиранти.

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ