26 Април 2024петък07:04 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

С авторитет и уважение

/ брой: 177

автор:Георги Георгиев

visibility 1294

Когато четете историята за новите приключения на местната власт в Септември, запитайте се дали такива сюжети може да възникнат в някоя друга европейска страна на запад от нас. Сигурно само в някоя завладяна от картелите страна в Южна Америка може и да намерим подобна ситуация, където и кметът, и председателят на Общинския съвет на някой град са обвинявани, че имат неафиширани дела за кражба, измами, фалшификация, побоища, наръгване с нож и други такива. Дето се вика, все "дребни" неща, които явно не правят впечатление нито на партията, която ги подкрепя, в случая ГЕРБ, нито на избирателите й.
Ама, защо ли да им правят? Та нима лидерът на тази партия не беше записан как се обажда, за да уреди проблемите на алкохолен бос. Нима същият този човек, не беше записан как коментира работата на прокуратурата, как обсъжда дела в присъствието на прокурор и... И нищо. Нищо. Като няма последствия, защо тогава да не подкрепим местните "герои", които дори външно са си лика прилика с шефовете в столицата, само дето мащабът на деянията е по-маломерен, но пък развращава обществото по същия начин, както го правят и онези в София.
Иначе обаче тези хора се ползват с "авторитет и уважение". Да повърнеш.

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ