Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Септември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Коментари

Беснеят гузните

Велиана Христова

11. Септември 2017 , брой: 177   524   0Колкото повече години минават от Девети септември, толкова повече се множат перверзните изстъпления на т.нар. антикомунисти. Четвърт век мина, а властта реши да възражда бесовете от началото на 90-те. Като няма за какво да бъде похвалена, белким докопа някой дивидент от "ония черепи". Да управляваш България вече 7 години като ГЕРБ, да дитирамбиш за стабилност и да оплюеш половината народ, който свято тачи спасението на страната от фашизма, си е чиста психопатия. Няма разлика дали добре отхранени синчета, нови "борци" от пребоядисани стари номенклатури, ридаят показно, че Девети "отклонил България от пътя на националното възраждане" (осигурено ни до 1944 г. от нашия бащица Хитлер); дали оскверняват Братската могила в Асеновград или пък група лумпени с нацистки знаци реват "боклуци" срещу хората, събрали се да почетат Деня. Онези, които на 9 септември излязоха от затворите, свалили примката от шията си, са били на тяхната възраст! Тръгнахме от Гео и Вапцаров, които останаха на 30, а стигнахме до паметника на техните убийци пред НДК. Цветята там са вашите нови въжета да ги бесите и нови куршуми да ги стреляте, г-да от ГЕРБ. Кого смятате, че възхищавате, когато пикаете върху историята? Ще ви напръска.
Само некрофоби могат да нарекат загиналите "идеология, която си поставя за цел да унищожи традиционните национални ценности". Само шизофренна власт може да тръби, че Русия ни била окупирала през 1944 г., а на другия ден да върви на събора на русофилите - белким и оттам привлече някой лакей. С демагогия, фалш и двуличие управляват, лицемерно употребяват и историята, та да я нагодят към семплото си мислене. Присъдружните им медии удостоиха Датата с неизменното клише "нацията разделена". Никаква нация не е разделена. Който е преживял болката дядо и баща да са невинна жертва - през 1925-та, 1942-ра или 1945 г., той не беснее, той коленичи. Забелязали ли сте, че беснеят гузните - наследници или следовници на палачите? 

               
 

 

 

Коментари

  • 27. Септември 2017 189
    58
    0

    Нямало e търкания в коалицията, "аз и Валери бяхме цяло лято на работа, а другите бяха в почивка", затова се създало "малко напрежение". Така лежерно обясни Бойко Борисов какво се случва във властта и защо напоследък патриотите, особено Симеонов, започнаха да нервничат и да говорят за липса на диалог с ГЕРБ. Колкото до възможен...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"