24 Април 2024сряда02:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Германски ъндърграунд легенди с последен концерт в столицата

/ брой: 178

автор:Дума

visibility 604


Германската група "SDI" обяви на своята фейсбук страница, че концертът по случай 10-годишнината на "Metal Hangar 18" ще бъде и последният им в оригинален състав. Китаристът Rainer Rage ще напусне бандата в края на 2017-а поради здравословни причини.
Култовата спийд/траш метъл формация ще забие в столичния клуб "Live & Loud" на 21 октомври, събота. Вратите за най-нетърпеливите фенове ще бъдат отворени в 20 ч. Това ще е второто гостуване на "SDI" след напълно разпродадения им концерт преди година, на който имаше почитатели от седем държави.
Билетите за събитието по 30 лв. се продават в мрежата на Eventim и EticketsMall, уточниха от екипа на организаторите на проявата "ICreative Events".



Оригиналният състав на "SDI"
--------------
"SDI" е създадена през 1985г. от Рейнхард Крузе (вокали и бас) и Ралф Маунерт (ударни) в Оснабрук, Германия. През 1986 г. музикантите записват култовия спийд/траш метъл албум "Satan`s Defloration Incorporated", чиито хитове "Panic in Wehrmacht", "Quasimodo", "I Don`t Care" и др. Следва "Sign of The Wicked" - албумът-шедьовър на групата от 1988 г. През 1993 г. бандата се разпада. На 31 ануари 2015 г. групата направи своето реюниън шоу във Вурцбург, Германия, пред 2000 души. През 2012 г. вокалистът на "SDI" Рейнхард Крузе посети България по повод втория рожден ден на "Thrashing Mania". Изненадата му беше огромна, когато видя десетките си български почитатели на специалната среща. Последва концерт, който беше тотално разпродаден, и групата свири в София пред повече от 200 фена.

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ