Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Март 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Спорт

Маша хвали Гришо в автобиографията си

Дума

13. Септември 2017 , брой: 179   204   0
Снимка


Две от големите звезди на тениса - Григор Димитров и Мария Шарапова - приключиха романса си преди повече от две години, но в автобиографичната си книга рускинята не скри добрите си чувства към хасковлията.
Книгата предизвика истински фурор сред любителите на тениса.
"Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го иска. При него е: "Или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има." Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал", написа Маша, която явно е намерила време да напише книгата, докато изтърпяваше 15-месечно наказание за употреба на мелдоний.
В нея рускинята разкрива и доста лични неща и защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти, но може да съществува само между двама души, които са на корта.
"Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот на теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти. А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб. Виждат се такива хора в ложите на играчите, често те им носят багажа. Затова всяка връзка, която имаш, винаги е от разстояние. И ставате нещо като телефонни приятели или само си пишете", призна Шарапова за любовта в тениса.
"В края на 2015 г. реших да напиша мемоарите си. Този септември тези страници най-накрая бяха публикувани. Не е никак лесно да оценя собствената си работа, но с гордост мога да кажа, че съм описала всичко преживяно с всичките моменти на уязвимост. Не мога да повярвам, че толкова много от вас вече са направили предварителна поръчка на книгата ми през миналата седмица… Много ви благодаря!", написа Шарапова под снимка на корицата в Instagram. Книгата "Неудържима. Моят живот толкова далеч" е съвместно дело на рускинята и американския писател Рич Коен, автор на книги за групата "Ролинг Стоунс", отбора по американски футбол Чикаго Беърс и за други световни знаменитости. Биографията се очаква да пожъне огромен успех, съдейки по броя на предварителните поръчки, които вече го пратиха сред бестселърите по света.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"