Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Март 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Ирен Онтева залага на визията и здравето

Дума

13. Септември 2017 , брой: 179   523   0"Разчитам на новите технологии за поддържане на добра визия, но тяхната роля е преди всичко подкрепяща. За да изглежда красива, една жена трябва да се движи много и да дава на тялото си достатъчни количества здравословна храна", разкри топ моделът Ирен Онтева. За безупречната си форма красавицата залага на интензивни тренировки и балансирано хранене, плува и ходи на фитнес минимум 4 пъти в седмицата. Освен това поддържа перфектната си фигура и с иновативен апарат. Машината комбинира три технологии, които се прицелват в несъвършенствата с помощта на ултразвук, лазер и радиочестота - за ефективно елиминиране на локалните натрупвания на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Процедурите намаляват целулита, оформят тялото и го скулптурират.
"За моята работа външният вид е особено важен, затова трябва фигурата ми да е безупречна. Дълго време търсех подходящата подкрепяща процедура за мен, докато не открих технологията TriАctive+. За да поддържам перфектния контур на краката си и кожата да е стегната и еластична, веднъж седмично, когато съм в България, се подлагам на процедурата", уточни манекенката.
"Много хора прибързват и прибягват до крайни методи, за да постигнат мечтаното тяло, като това на Ирен например. Подлагат се дори на липосукция. Ние сме с един ход напред. Не е необходима операция, която може да доведе до усложнения", категорична е Стефка Сиракова, физиотерапевт в Jewel Skin Clinic, която се грижи за Ирен Онтева. Терапията с новата технология също така намалява задържането на течности и е особено подходяща при лечение на "синдрома на тежките крака". Освен че хармонично премоделира тялото, процедурата стяга и тонизира кожата на шията и деколтето, премахва дори двойна брадичка.
Ирен Онтева казва, че не е привърженик на гладуването. Според нея, за да е здрава и привлекателна, една дама трябва да яде по няколко пъти на ден, без да лишава организма си от важни вещества и минерали. Пълноценната храна е условие за красива кожа и за цялостното сияйно излъчване на жената. "Спортът е задължителен не само за добрата физическа форма, а е и хапче за вътрешен комфорт и щастие. Това, което тренировките дават като усещане, не може да се сравни с нищо друго. Физическата активност е нужна за духа и за тялото", обобщава една от най-красивите българки.

Топ манекенката се доверява само на професионалисти

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"