Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Март 2018 | Неделя
 
вход регистрирай се

На първа страница

Ден на отворените врати в Театър "Българска армия"

Дума

13. Септември 2017 , брой: 179   343   0Искало ли ви се е да надникнете там, където се случва театърът, още преди да стане такъв, какъвто го виждате на сцената? Да се срещнете с любими актьори? Да видите как се превъплъщават в следващия си сценичен образ? Това може да стане факт на 17 септември - празника на София. Дотогава всички спектакли за септември, октомври и ноември са на специална цена - 7 лв., информира Деница Димитрова, специалист реклама на ТБА.
Екипът обещава много изненади с вход свободен. Актьорите от трупата отварят вратите на ул. "Раковски" 98 в 11 ч. Известните лица от малкия екран и сцената ще се преобразят в ролята на гидове, които ще въвеждат желаещите в историята и настоящето на театъра. Разходка из репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата с култови плакати и всички скрити за външен поглед места, където се ражда магията, наречена Театър. Зад затворените доскоро врати може да се видят "ковачницата" на наградите "Аскеер" и звукозаписното студио на Дони. Любопитните гости ще могат да се снимат с театрални костюми и експонати. От 11 ч. на сцена-клуб "МаксиМ" новите лица от трупата на театъра ще четат приказки за най-малките, докато техните родители разглеждат потайностите зад сцената. Бате Ненчо също ще допринесе за магическата атмосфера със своите фокуси - в 12 ч.
На 17 септември може да станете част от репетицията на "Черна комедия" - спектакъла, чиято премиера се очаква през ноември. А в 16 ч. на сцена "МаксиМ" ще излязат Стефка Янорова, Антоанета Добрева-Нети, Луизабел Николова, Пламена Гетова и Сабина Коен за репетиция на комедията "Вдигай завесата", за която може да се  купят билети по 7 лв. и да се гледа в 19.30 ч.
Всички гости са поканени да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра, а вечерта ги очаква първата за сезона постановка - "Завещанието на целомъдрения женкар" с билети по 7 лв."Завещанието на целомъдрения женкар" е първата постановка за сезона на Армията

Снимка ТБА
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"