Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Юни 2018 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Живот

Динозаври превземат столицата

Дума

14. Септември 2017 , брой: 180   225   0Изложбата "Живите динозаври" от 15 септември до 5 ноември ще превземе софийския парк "Военна академия", в близост до беседката. Експозицията с макети в реален размер вече гостува във Варна в летните месеци и пожъна огромен успех сред жителите и гостите на морската столица.
Посетителите ще имат възможност да разгледат 24 анимирани макета и скелета на атрактивните праисторически животни, сред които любимият Т-Рекс и Добрият динозавър, да оцветят за спомен картинка по избор и дори да пояздят впечатляваща фигура. Гостите на експозицията също така ще научат любопитни факти за произхода, живота и навиците на динозаврите, как са отглеждали малките си и как са ловували.
Изложбата "Живите динозаври" е гостувала в множество страни по целия свят, а посетителите й надхвърлят 10 млн. души.
Билетите са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни и се продават на място.  Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 9,30 до 20,30 ч. Онези, които искат да я разгледат на 16-17 септември, ще получат специална отстъпка от 2 лв., ако са станали част от Софийския средновековен фестивал "Балканите през средновековието".Огромните движещи се макети са изградени с удивително внимание и към най-малкия научен детайл, което ги прави толкова реалистични, че са необходими само няколко минути на посетителите, за да се пренесат милиони години назад

------------

Повече за изложбата можете да откриете на fb.me/jivitedinozavri
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"