29 Март 2024петък16:37 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Тодор Батков ще продава тоалети от редки кожи

/ брой: 180

автор:Дума

visibility 24

Слуховете, че Тодор Батков-младши навлиза в модния бранш, се оказаха верни. Бизнесменът потвърди появилите се напоследък информации, че ще открива луксозен бутик на пъпа на София. Дори стана ясно, че по този повод текат приготовления за петзвездно светско парти.
Официалното откриване на LuХХХe - новата модна локация, ще е на 5 октомври. Събитието ще премине с изискан коктейл с ВИП гости, пърформанс на живо и модно дефиле. На ревюто ще бъде представена ексклузивна модна колекция от тоалети от обработена кожа, както и от кожа с естествен косъм от лисица, заек, астраган, норка, визон, мармот, ондатра, рис, нутрия, агнешка напа, агнешка тула, чинчила, вълк и кенгуру. В самия магазин ще се предлагат над 2000 артикула.
"Всички дрехи се произвеждат в ограничени количества - между 4 и 8 броя, като дизайнът няма да бъде повторен и гарантира уникалност", разкри Батков-младши за начинанието си. Той ще притежава единствения магазин в София, специализиран във висша мода от естествена кожа, със и без косъм, като клиентите ще имат гарантиран произход и качество на материалите, а за редките кожи ще бъде предоставян и сертификат. Също така световноизвестни марки ще бъдат представени в бутика с дамски чанти, колани и аксесоари от актуалните им колекции.

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 209

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 199

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 187

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 201

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 176

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 182

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 181

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 202

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 195

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 205

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 165

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ