Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Ноември 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Тодор Батков ще продава тоалети от редки кожи

Дума

14. Септември 2017 , брой: 180   378   0Слуховете, че Тодор Батков-младши навлиза в модния бранш, се оказаха верни. Бизнесменът потвърди появилите се напоследък информации, че ще открива луксозен бутик на пъпа на София. Дори стана ясно, че по този повод текат приготовления за петзвездно светско парти.
Официалното откриване на LuХХХe - новата модна локация, ще е на 5 октомври. Събитието ще премине с изискан коктейл с ВИП гости, пърформанс на живо и модно дефиле. На ревюто ще бъде представена ексклузивна модна колекция от тоалети от обработена кожа, както и от кожа с естествен косъм от лисица, заек, астраган, норка, визон, мармот, ондатра, рис, нутрия, агнешка напа, агнешка тула, чинчила, вълк и кенгуру. В самия магазин ще се предлагат над 2000 артикула.
"Всички дрехи се произвеждат в ограничени количества - между 4 и 8 броя, като дизайнът няма да бъде повторен и гарантира уникалност", разкри Батков-младши за начинанието си. Той ще притежава единствения магазин в София, специализиран във висша мода от естествена кожа, със и без косъм, като клиентите ще имат гарантиран произход и качество на материалите, а за редките кожи ще бъде предоставян и сертификат. Също така световноизвестни марки ще бъдат представени в бутика с дамски чанти, колани и аксесоари от актуалните им колекции.

 

 

Живот

 • 24. Ноември 2017 231
  128
  0

  Бъди здрав и щастлив, Тошо! Нека още дълги години си все така духовит, уверен, вдъхновяващ, принципен и изпълнен с енергия Човек, Мъж и Учител, а ние ще вървим по стъпките ти и ще се учим от теб!
  И още поне два пъти по 75!
  Наздраве!

  ДУМАДЖИИТЕ


Апис
Всички права запазени "ДУМА"