Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Февруари 2018 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

"Дивото семейство от Аляска" ще се завърне с трети сезон

Дума

14. Септември 2017 , брой: 180   506   0С трети сезон се завръща популярната поредица "Дивото семейство от Аляска", която ще се излъчва от 16 септември, събота, в 21,00 ч. по Дискавъри (Discovery Channel).
Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между 6 и 9 месеца, без да видят външен човек. През годините на отшелничество дивото семейство от Аляска е развило собствен акцент и диалект. Освен това нарича себе си "глутницата". Всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго в Америка. На членовете на необичайната фамилия предстоят немалко премеждия, които ще подложат на изпитание тяхната воля.
Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще се превърне в първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина или, напротив, ще внесе смут в досегашната им хармония? Отговорите на тези и други въпроси ще станат ясни на зрителите на поредицата "Дивото семейство от Аляска".B9mE6Q

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"