Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Ноември 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

"Дивото семейство от Аляска" ще се завърне с трети сезон

Дума

14. Септември 2017 , брой: 180   355   0С трети сезон се завръща популярната поредица "Дивото семейство от Аляска", която ще се излъчва от 16 септември, събота, в 21,00 ч. по Дискавъри (Discovery Channel).
Били Браун, жена му Ейми и седемте им пораснали деца са напълно отдалечени от цивилизацията. Често минават между 6 и 9 месеца, без да видят външен човек. През годините на отшелничество дивото семейство от Аляска е развило собствен акцент и диалект. Освен това нарича себе си "глутницата". Всички спят в общо помещение в едностайна хижа. Изселеното семейство от Браунтаун не прилича на никое друго в Америка. На членовете на необичайната фамилия предстоят немалко премеждия, които ще подложат на изпитание тяхната воля.
Ноа среща любовта в лицето на момиче от цивилизацията. Дали тя ще се превърне в първия външен човек, дошъл да живее в Браунтаун? Дали животът им ще стане по-лесен след инсталирането на вятърна турбина или, напротив, ще внесе смут в досегашната им хармония? Отговорите на тези и други въпроси ще станат ясни на зрителите на поредицата "Дивото семейство от Аляска".B9mE6Q

 

 

 

Живот

 • 24. Ноември 2017 231
  128
  0

  Бъди здрав и щастлив, Тошо! Нека още дълги години си все така духовит, уверен, вдъхновяващ, принципен и изпълнен с енергия Човек, Мъж и Учител, а ние ще вървим по стъпките ти и ще се учим от теб!
  И още поне два пъти по 75!
  Наздраве!

  ДУМАДЖИИТЕ


Апис
Всички права запазени "ДУМА"