20 Април 2024събота01:00 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Евгения Живкова показва 65 облекла

Есенно-зимната колекция на прочутата модна къща "Жени стил" ще бъде представена на стилно ревю пред избрана публика

/ брой: 180

автор:Дума

visibility 27

Модна къща "Жени стил" с дизайнер Евгения Живкова представя новата колекция за сезон есен/зима 2017/2018, която включва общо 65 облекла в две линии - всекидневна и официална. Стилното ревю ще се състои на 19 септември в столичния Paradise Center, а входът е с покани.
Силуетите са разнообразни, като основните са прав и втален. Наблюдава се тенденция за удължаване при полите и роклите, като дължината под коляното навлиза наравно с по-късите около и над коляното. Присъстват както прави, така и разкроени поли и рокли.
Актуални в колекцията са панталоните с чупки в горната част, също и правите модели, без допълнителен обем.
Мантата и саката са както с втален, така и с прав силует, изработени са с различни видове ревери - класически свален и шал-яка. При тях е използвана и асиметрия.
Ризите и блузите, които се комбинират към различните облекла, са изработени от коприна, дантела и трико. Материите за есенно-зимния сезон са традиционно по-плътни: вълна, букле, кожа, както и коприна, трико, тъкани с бродерия и дантела, която е използвана и във всекидневните, и във вечерните облекла.
Актуални и тази година са разнообразните принтове върху коприна, вълна и трико. Един и същ принт в колекцията е използван върху различните материи, което позволява да се правят интересни съчетания на облеклата. При много от моделите са комбинирани кожа и плат.
Цветовете, на които залага дизайнерката Евгения Живкова в предложенията си за есенно-зимния сезон, са: черно, сиво, бежово, бяло и турско синьо. Пепитът и карето също присъстват в колекцията. Облеклата с тези десени наподобяват колежански стил, при който полите са плисирани и се комбинират със сака, ризи и блузи. В колежанската тема има разнообразни апликации от дантела.
Както при официалните, така и при всекидневните облекла са използвани вградени ширити и интересни апликации на дантела, за които са вложени много часове ръчна работа.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ