Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

16 Юли 2018 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Евгения Живкова показва 65 облекла

Есенно-зимната колекция на прочутата модна къща "Жени стил" ще бъде представена на стилно ревю пред избрана публика

Дума

14. Септември 2017 , брой: 180   537   0Модна къща "Жени стил" с дизайнер Евгения Живкова представя новата колекция за сезон есен/зима 2017/2018, която включва общо 65 облекла в две линии - всекидневна и официална. Стилното ревю ще се състои на 19 септември в столичния Paradise Center, а входът е с покани.
Силуетите са разнообразни, като основните са прав и втален. Наблюдава се тенденция за удължаване при полите и роклите, като дължината под коляното навлиза наравно с по-късите около и над коляното. Присъстват както прави, така и разкроени поли и рокли.
Актуални в колекцията са панталоните с чупки в горната част, също и правите модели, без допълнителен обем.
Мантата и саката са както с втален, така и с прав силует, изработени са с различни видове ревери - класически свален и шал-яка. При тях е използвана и асиметрия.
Ризите и блузите, които се комбинират към различните облекла, са изработени от коприна, дантела и трико. Материите за есенно-зимния сезон са традиционно по-плътни: вълна, букле, кожа, както и коприна, трико, тъкани с бродерия и дантела, която е използвана и във всекидневните, и във вечерните облекла.
Актуални и тази година са разнообразните принтове върху коприна, вълна и трико. Един и същ принт в колекцията е използван върху различните материи, което позволява да се правят интересни съчетания на облеклата. При много от моделите са комбинирани кожа и плат.
Цветовете, на които залага дизайнерката Евгения Живкова в предложенията си за есенно-зимния сезон, са: черно, сиво, бежово, бяло и турско синьо. Пепитът и карето също присъстват в колекцията. Облеклата с тези десени наподобяват колежански стил, при който полите са плисирани и се комбинират със сака, ризи и блузи. В колежанската тема има разнообразни апликации от дантела.
Както при официалните, така и при всекидневните облекла са използвани вградени ширити и интересни апликации на дантела, за които са вложени много часове ръчна работа.

 

 

Апис
Надежда за Надя
Всички права запазени "ДУМА"