20 Април 2024събота08:12 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Блокираха продажбата от България на билети за мача на Кобрата

/ брой: 180

автор:Дума

visibility 25

В истински скандал е на път да се превърне продажбата на билети за мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.
Интересът към двубоя на 28 октомври е огромен както във Великобритания, така и в България. Организаторите обаче по скандален начин са ограничили достъпа от България до сайта stubhub.co.uk, продаващ ценните пропуски. При опит за влизане в сайта от български IP адрес, достъпът е забранен. Най-вероятно това се прави с цел ограничаване на достъпа на българи до стадиона и максимална подкрепа за Джошуа. От щаба на Кобрата готвят изявление по скандала.
На страницата си във фейсбук Кубрат Пулев излезе със становище относно блокирането на достъпа за закупуване на билети от страна на българските фенове от България за битката му срещу Антъни Джошуа.
"От вторник следобед насам, всички български IP адреси, са с блокиран достъп до единствения официален сайт, оторизиран да продава онлайн пропуски за битката за световната титла в тежка категория. Става въпрос за британския stubhub.co.uk. Въпреки че вече има останали много малко билети за двубоя на "Принсипалити стейдиъм", линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България. Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф", така Кубрат Пулев коментира ситуацията със забранения достъп до продажбата на билети от България.
Двубоят между световния шампион на WBA, IBF и IBO в супертежка категория Антъни Джошуа (Вбр, 19-0, 19 нокаута) и задължителния претендент на IBF Кубрат Пулев (25-1, 13 нокаута) вече постави рекорд за най-бърза продажба на билети за спортно шоу на “Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф, Уелс. Феновете  разграбиха над 70 000 пропуска още в първия ден от пускането им в продажба във вторник по обяд. Организаторите очакват на мача поне 80 000 зрители и ще инсталират допълнителни места на терена.
По данни на компанията Matchroom boxing, която представлява Джошуа, предстоящият сблъсък е подобрил рекорда на събитие в зала, тъй като "Принсипалити" разполага с покрив и той ще бъде спуснат за мача на 28 октомври. Досега рекордът беше на реванша между Мохамед Али и Леон Спарк на стадион "Ню Орлиънс супердром" през 1978 г. - 63 000 билета.
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ