26 Април 2024петък13:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Безплатни концерти очакват жителите и гостите на столицата

Радио София чества десети рожден ден, N-Joy открива новата учебна година

/ брой: 181

автор:Павлета Давидова

visibility 53

Истински музикални празници очакват жителите и гостите на столицата в следващите няколко дни. Две радиостанции решиха да зарадват почитателите си с безплатни инициативи, които включват много изненади.
Първи своя подарък към слушателите ще направи екипът на музикалното радио N-Joy. "Септември дойде и е време за нови приключения и трупането на нови знания.
 Преди да се завърнете в класните стаи обаче, Радио N-Joy ви кани на големия купон "Отново на училище"", анонсираха инициативата си от медията. Радиото ще отбележи началото на новата учебна година тази събота от 11 часа. Екипът ще се разположи на лятната сцена в Борисовата градина. "Ще има игри за най-малките, работилници, подаръци, хубава музика и незабравими емоции. Елате да се забавляваме с "Отново на училище"", приканват от музикалната станция.
Доста по-мащабни обаче са плановете на Радио София. Медията е в навечерието на специален юбилей - десетия си рожден ден. Това е и повода радиото да организира голям концерт на открито, с който да отбележи празника си. Шоуто ще започне от 19 часа на 19 септември, понеделник. Сцената ще бъде разположена на площад "Княз Александър I".
"На сцената пред Националната художествена галерия ще свирят победителите в пролетния конкурс на БНР Saint Electrics, в която участват добре познатите Мирослав Иванов (китара), Гриша Георгиев (вокал) и Деян Драгиев-Даката (барабани). Младата джаз певица Лилия Илиева с The Minimum Quartet ще изпълни популярна филмова музика. Невероятният Теодосий Спасов с неговия квинтет ще срещне фолклора и джаза в едно вълнуващо музикално преживяване", разкриха част от изненадите си организаторите. На сцената и сред публиката ще е младият, слънчев и забавен екип на Радио София, за да отпразнува заедно със своите слушатели десетия си рожден ден. Входът е свободен. Във фейсбук страницата на БНР и на Радио София пък слушателите могат да видят кратки клипчета, с които да се запознаят с екипа, които подготвя предаванията на радиото.
 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 0

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 0

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 0

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ