Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Коментари

Мизерници...

Боян Бойчев

15. Септември 2017 , брой: 181   885   0Не се ли уморихте да слугувате?
Русия била "основна заплаха за националната сигурност". Абе вие, горе, самозабравилите се, добре ли сте? И сметките ви с колко долара набъбват стремително сред такава простотия?
Кой е заплаха за световната сигурност? Едва ли има по-голяма такава от САЩ с нейните военни бази навсякъде по света, с нейната агресивна политика, смазваща несъгласните с някой и друг преврат, майдан, цветна революция, а то и въобще с огън и жупел. САЩ, която използва НАТО за прокарване на своите имперски амбиции, подобно на клонираните щурмоваци в "Междузвездни войни". И ние сме част от тези клонинги, без собствено мислене, готови да изпълняват всичко, което им бъде наредено.
Или може би най-точно ни е описал Алеко. Ние винаги ще си останем мушмороци. Ще се гънем гръб пред силните на деня и по-байганьовски ще се опитваме да бъдем и с тия, и с ония. Готови сме родния си брат да продадем заради келепира.
Мизерници, знаете ли колко сте смешни отстрани? Как лазите на четири крака и лижете подметките на господарите си. Как лаете по поръчка, как въртите опашка в очакване да ви подхвърлят поредния комат. Обаче не ви пука, нали коматът си е комат.
Смешно, жалко, опасно. Защото такива като вас преди години ни вкараха във Втората световна война на страната на фашистка Германия. Заради такива като вас България е преживяла две национални катастрофи. Заради такива като вас, чиято основна заплата днес е в долари.
Защото заплахата за националната сигурност е не Русия, а вие, господа управляващи!

 

 

 

Коментари

  • 24. Октомври 2017 208
    165
    0

    БСП записа в алтернативния си бюджет и политики основни цели: икономика, доходи, образование, здравеопазване. Едно на ръка, че левицата предвижда два пъти повече увеличение на средствата за образование от Горанов (с 810 млн. лв.), които да достигнат поне 3,9% от БВП - на фона на 5% средно в ЕС. Ако обаче има нещо, което е 100 на сто лтернатива на...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"