27 Април 2024събота02:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Филип Киркоров се чувства на 20

Звездата пристигна в България със своето семейство, обеща да покаже на децата си паметника на Альоша в Пловдив

/ брой: 182

автор:Альона Нейкова

visibility 100

Световноизвестният руски изпълнител с български произход Филип Киркоров разкри, че 50-годишнината му е само информация в паспорта и той се чувства на 20. Звездата кацна на ВИП терминала на летище София с частния си самолет с близо 60-минутно закъснение, специално за да се срещне в рамките на половин час с представители на пресата. Артистът пристигна за турнето си в 5 града у нас заедно с децата си, придружаваха го също баща му Бедрос и лелята на Филип - Мари. Певецът се зарече да покаже на Алла-Виктория и Мартин емблематичния Паметник на Съветската армия, известен с името Альоша, издигащ се на върха на хълма Бунарджик в Пловдив.
Киркоров бе откровен, че приема представянето на шоуто си "Я" ("Аз") в България, която смята за втора родина, като изпит и тест за съвършенство, които ще му дадат правото да пее след това. Изпълнителят уточни, че сред 30-те песни, включени в концерта му, ще прозвучи и незабравимата "Телефонна любов" на Тончо Русев, известна в Русия като "Ты, ты, ты". Именно с хит на именития ни композитор преди три десетилетия започна кариерата на Филип Киркоров.
Сега той е амбициран да изненада публиката в България с новия си музикално-театрален спектакъл, режисиран от прочутия Франко Драгоне. Певецът обеща да покаже душата си на сцената, пристигайки със сто души екип, невиждани декори, светлинни ефекти и техническо оборудване. Звездата не пропусна да се похвали и с три нови дамски аромата - "Откровение", "Страст" и "Търпение", пуснати под марката "Я - Филипп Киркоров". Парфюмите, специално издаденият фотоалбум, сборникът с два компактдиска и текстове на песни, както и ексклузивна колекция от всичките шоу-програми на изпълнителя ще може да се купят от мърч-щандовете преди концертите на гласовития бунтар във Варна (19 септември), Бургас (22-ри), Пловдив (24-ти) и София (25-и).
На шоуто в столицата Киркоров очаква да види многобройна публика и най-близките си приятели - Васил Найденов, Нели Рангелова и Георги Христов, когото нарече "мой български брат". Именно те първи са се обадили на певеца, за да му честитят 50-ия рожден ден на 30 април.



С баща си Бедрос, сина си Мартин и дъщеря си Алла-Виктория

Снимка Емилия КОСТАДИНОВА

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ