27 Април 2024събота01:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Проблемите в образованието не се решават само със закон, смята Крум Зарков

/ брой: 182

автор:Дума

visibility 17

"Проблемите в образованието едва ли могат да се решат сами със закон. Той беше гласуван преди година и половина, а резултатът всички го виждаме. БСП дори го атакува в КС, защото той създава големи проблеми." Това заяви вчера зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков в радиоинтервю. Според него никой обаче не казва какво точно искаме да се случи в образователната ни система и как да задържим децата в училище.
Производители в други европейски държави получават в пъти повече субсидии отколкото българските, коментира той Закона за храните, който беше отхвърлен на първо четене от НС. "Предложенията на левицата защитават интересите на българските производители. Предложенията ни не бяха приети, може би, защото управляващите смятат, че това е закон на опозицията", предположи Зарков.
Той е категоричен, че ако бъде приет антикорупционният закон на управляващите, той няма да проработи. "Трябва ясно да си отговорим на въпроса дали новата агенция ще разследва или не. ОТ БСП сме категорични, че президентът ще назначава председателя й, ако настина искаме тя да е независима", подчерта Зарков.

 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 457

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 409

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 436

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 497

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 430

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 358

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 493

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 492

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 435

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 430

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ