Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

12 Декември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Оръжие

Су-35С най-после е приет на въоръжение

Дума

21. Септември 2017 , брой: 185   286   0Многоцелевият свръхманеврен изтребител Су-35С е приет на въоръжение от руската армия, съобщи ТАСС, като се позова на Министерството на промишлеността и търговията. До момента Су-35С беше на опитна експлоатация в руските ВВС. За това време бяха произведени повече от 50 изтребителя и сключени договори с Китай и Индонезия за износ на тези машини. От руското МО уточняват, че изпитанията на самолета до официалното му приемане на въоръжение включват редица мероприятия по оценка на ефективността на оръжейните системи при свръхманеврени режими, а също и на бордовото оборудване и системите за автоматизирано управление на самолета.
В съобщението на Министерството на промишлеността и търговията се припомня, че през последните години в Русия са били приети на въоръжение редица съвременни оръжейни системи като бомбардировачите Су-34, изтребителите Су-35С и МиГ-29К, бойните вертолети Ка-52 и Ми-28Н, бронеавтомобилите "Тигър-М" и бронетранспортьора БТР-82А.


Изтребител Су-35С

 

 

Оръжие

 • Първият разработен изцяло в страната самолетоносач започва изпитания
  7. Декември 2017 240
  50
  0

  Първият китайски самолетоносач собствено производство от състава на ВМС на НОАК за първи път ще излезе в открито море и ще пристъпи към ходови изпитания още този месец, съобщи българският сайт за военни новини Пан.бг, като портала Sina.
  Основните работи по кораба са завършени, като неотдавна е била монтирана и РЛС с АФАР "346A". На 3...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"