Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Оръжие

Су-35С най-после е приет на въоръжение

Дума

21. Септември 2017 , брой: 185   209   0Многоцелевият свръхманеврен изтребител Су-35С е приет на въоръжение от руската армия, съобщи ТАСС, като се позова на Министерството на промишлеността и търговията. До момента Су-35С беше на опитна експлоатация в руските ВВС. За това време бяха произведени повече от 50 изтребителя и сключени договори с Китай и Индонезия за износ на тези машини. От руското МО уточняват, че изпитанията на самолета до официалното му приемане на въоръжение включват редица мероприятия по оценка на ефективността на оръжейните системи при свръхманеврени режими, а също и на бордовото оборудване и системите за автоматизирано управление на самолета.
В съобщението на Министерството на промишлеността и търговията се припомня, че през последните години в Русия са били приети на въоръжение редица съвременни оръжейни системи като бомбардировачите Су-34, изтребителите Су-35С и МиГ-29К, бойните вертолети Ка-52 и Ми-28Н, бронеавтомобилите "Тигър-М" и бронетранспортьора БТР-82А.


Изтребител Су-35С

 

 

Оръжие

  • Приключиха изпитанията на най-новата модификация на руската БМП-3
    19. Октомври 2017 205
    43
    0

    Министерството на отбраната на Русия и концернът "Тракторни заводи" обявиха, че са завършили успешно изпитанията на последната модификация на известната бойна машина на пехотата БМП-3, съобщи руският портал "Новости ВПК". Тя носи името "Драгун" и има свръхмощен дизелов двигател с мощност над 800 к.с. На БПМ-3 "...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"