25 Април 2024четвъртък14:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дани Димитров и Ясен Друмев впечатляват с нов клип и песен

/ брой: 185

автор:Дума

visibility 678

С изключителен интерес от почитателите бе посрещната премиерата на песента "Jelka" - дело на музикантите Дани Димитров и Ясен Друмев. Парчето е уникално съчетание от хаус, дъбстеп и леки EDM елементи, като основният мотив е български народен хор, съчетан с китара и кавал.
Видеото е заснето в местността Бачиново край Благоевград. Лентата пресъздава обстановка отпреди 150 години, която е заимствана от българския фолклор. В него двамата музиканти са облечени като хайдути и гонят вълк в гората, който по-късно се превръща в красива самодива.
Първото съвместно парче на Дани Димитров и  Ясен Друмев - "Summer Love", излиза преди 5 години и успява да се превърне в хит. Заедно правят хаус партита в цяла България, като имат и съвместни изяви с редица големи имена, както и с румънските поп звезди DJ Delyno, Park Place, LooLoo, DJ Sava и Andreea D.
Музиката и аранжиментът на "Jelka" са дело на Дани Димитров, а партиите на кавала са изсвирени от Ясен Друмев. Режисьор на видеото е Жоро Ставрев, в ролята на красивата самодива влиза младата актриса Ивета Димитрова, а за визиите в лентата се погрижи гримьорът Франческа Анри.



Новата песен на музикантите е уникално съчетание на хаус, дъбстеп, български фолклор

-----------------
Официално видео на "Jelka": https://youtu.be/RyjrR26tOhQ

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 197

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 237

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 214

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 212

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 207

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 168

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 199

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 196

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 195

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ