26 Април 2024петък06:38 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Стоичков събра 10 000 в Стара Загора

/ брой: 186

автор:Дума

visibility 47

Христо Стоичков така и не успя да напълни ст. "Берое" за демонстративния мач между неговия отбор и този на легенди на Барселона. В Стара Загора се събраха около 10 000 души, а официалният капацитет е 12 128 седящи места. Феновете обаче бяха повече от съвкупните посетители в цял кръг в Първа лига.
Под Аязмото тимът на Стоичков победи с 3:2, като и трите гола вкара Димитър Бербатов. Кавалерът на "Златната топка" за 1994 г. игра по едно полувреме и за двата тима. Най-големият български футболист се отчете с едно попадение, дошло при добавка от дузпа във вратата на Стоян Колев. За гостите се разписа и Дани Гарсия.
"Не забравям откъде съм тръгнал. И не забравям как преди няколко години ме аплодираха тук, когато бях начело на Ловеч", обяви Стоичков.
"Нормален мач. Не беше на високи обороти, тъй като повечето вече сме на възраст. Постарахме се и се забавляваме. За Индия трябва да проведа подготовка един месец. След това вече мога да кажа, че ще съм готов. Ще отида и ще се постарая да оправдая очакванията, най-вече на треньора. С него сме работили и преди в Юнайтед и Фулъм. Знам, че държи на мен. След това вече ще си правя изводите", обяви Бербатов.



Димитър Бербатов (вляво) открива резултата за победата на отбора на Стоичков срещу легендите на Барселона

Снимка Спортал

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ