Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Март 2018 | Събота
 
вход регистрирай се

Спорт

Трети спонсор за ЦСКА-Сф

Пламен Марков убеден в спечелването на конкурса за базите

Мони Георгиев

22. Септември 2017 , брой: 186   407   0ПФК ЦСКА-София АД представи трети спонсор, който ще стои върху екипите на тима - кафе "Баристо". Логото на италианската марка "кацна" върху десните ръкави на червените фланелки, като параметрите на контракта са търговска тайна между двете страни. Досега на екипите стояха логата на Мтел и "Уин Бет". „Червените“ изненадаха с името на новия рекламодател, след като в сряда се появиха информации, че преговарят с турската верига клиники "Аджъбадем" и друга марка кафе. „ЦСКА винаги е бил повод за сериозен интерес и сме щастливи, че кафе „Баристо“ ще бъде наш спонсор. Надявам се със съвместната ни дейност да спомогнем за популяризирането на марката и издигането й на българския пазар, а в края на сезона да отпразнуваме заедно 32-ата шампионска титла на ЦСКА“, заяви спортният директор на "армейците" Пламен Марков. Той е убеден, че лидерът в Първа лига ще спечели предстоящия конкурс за "червените" бази. "Сигурни сме, че ще получим базите, за да ги експлоатираме за дълго време. Това е причината да се правят сериозните инвестиции - реконструкцията на базата в Панчарево, на цялата ремонтно-строителна дейност и подобрения, свързани с развитието на нашия отбор. Намеренията на други клубове няма да коментирам", допълни Марков, визирайки опонентите от ЦСКА 1948.
Почетният президент Димитър Пенев в типично свой стил също "захапа" аматьорския клуб. "Те не знаят с каква емблема са и къде са регистрирани - на "Драган Цанков са 8-ми, 5-и... Там има много регистрации, 48...".
Марков пък обаче отказа да коментира кога ще бъдат преведени парите по спечеления търг за активите на ПФК ЦСКА АД. "Подробностите са свързани с финансовите благодетели, които да вземат решенията по плащането на съответните институции. Ако няма отбор, емблемата няма стойност. Важно е какъв отбор има, къде е публиката. Надявам се, че ще стигнем до споразумение с УЕФА и догодина ще участваме в евротурнирите", допълни последният селекционер, класирал България на голям форум - Евро 2004.
От клуба запазиха мълчание дали ще подкрепят бившия президент и треньор на ЦСКА Любослав Пенев за президентския пост на БФС. "Едва ли бъдещият конгрес ще повлияе на развитието ни. Ръководството до момента не е обсъждало кого ще подкрепи, още повече, че досега няма официален кандидат. Нашият клуб има сериозни претенции, свързани с ръководенето на мачовете. Много хора виждат определено отношение към нашия отбор, което се проявява с явното му спиране във възлови мачове, но трудно ще успеят, защото тимът ни израсна много сериозно", допълни Пламен Марков.

Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев, капитанът Божидар Чорбаджийски и Димитър Жоров, търговски директор на "Баристо" за България, представиха логото на фирмата на екипите на клуба
Снимка Авторът
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"