29 Март 2024петък08:08 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Трети спонсор за ЦСКА-Сф

Пламен Марков убеден в спечелването на конкурса за базите

/ брой: 186

автор:Мони Георгиев

visibility 136

ПФК ЦСКА-София АД представи трети спонсор, който ще стои върху екипите на тима - кафе "Баристо". Логото на италианската марка "кацна" върху десните ръкави на червените фланелки, като параметрите на контракта са търговска тайна между двете страни. Досега на екипите стояха логата на Мтел и "Уин Бет". „Червените“ изненадаха с името на новия рекламодател, след като в сряда се появиха информации, че преговарят с турската верига клиники "Аджъбадем" и друга марка кафе. „ЦСКА винаги е бил повод за сериозен интерес и сме щастливи, че кафе „Баристо“ ще бъде наш спонсор. Надявам се със съвместната ни дейност да спомогнем за популяризирането на марката и издигането й на българския пазар, а в края на сезона да отпразнуваме заедно 32-ата шампионска титла на ЦСКА“, заяви спортният директор на "армейците" Пламен Марков. Той е убеден, че лидерът в Първа лига ще спечели предстоящия конкурс за "червените" бази. "Сигурни сме, че ще получим базите, за да ги експлоатираме за дълго време. Това е причината да се правят сериозните инвестиции - реконструкцията на базата в Панчарево, на цялата ремонтно-строителна дейност и подобрения, свързани с развитието на нашия отбор. Намеренията на други клубове няма да коментирам", допълни Марков, визирайки опонентите от ЦСКА 1948.
Почетният президент Димитър Пенев в типично свой стил също "захапа" аматьорския клуб. "Те не знаят с каква емблема са и къде са регистрирани - на "Драган Цанков са 8-ми, 5-и... Там има много регистрации, 48...".
Марков пък обаче отказа да коментира кога ще бъдат преведени парите по спечеления търг за активите на ПФК ЦСКА АД. "Подробностите са свързани с финансовите благодетели, които да вземат решенията по плащането на съответните институции. Ако няма отбор, емблемата няма стойност. Важно е какъв отбор има, къде е публиката. Надявам се, че ще стигнем до споразумение с УЕФА и догодина ще участваме в евротурнирите", допълни последният селекционер, класирал България на голям форум - Евро 2004.
От клуба запазиха мълчание дали ще подкрепят бившия президент и треньор на ЦСКА Любослав Пенев за президентския пост на БФС. "Едва ли бъдещият конгрес ще повлияе на развитието ни. Ръководството до момента не е обсъждало кого ще подкрепи, още повече, че досега няма официален кандидат. Нашият клуб има сериозни претенции, свързани с ръководенето на мачовете. Много хора виждат определено отношение към нашия отбор, което се проявява с явното му спиране във възлови мачове, но трудно ще успеят, защото тимът ни израсна много сериозно", допълни Пламен Марков.



Почетният президент на ЦСКА-Сф Димитър Пенев, капитанът Божидар Чорбаджийски и Димитър Жоров, търговски директор на "Баристо" за България, представиха логото на фирмата на екипите на клуба
Снимка Авторът
 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ