Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Медии

БТВ дава на Мариан Маринов късно шоу

Павлета Давидова

29. Септември 2017 , брой: 191   107   0От утре всяка съботна вечер от 22 часа БТВ ще излъчва ново комедийно токшоу. Медията пуска "Късното шоу на БТВ", а водещ ще е Мариан Маринов. Актьорът с енциклопедични познания и силна екранна харизма, познат като "гласът на БТВ" от самото й създаване през 2000 г., ще влезе в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция, анонсираха новото си лице от телевизията.
Маринов ще разполага с час, за да интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои. Водещият ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области - актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери. В предаването всяка седмица ще гостуват и трима различни. 
"Вечерното шоу на bTV" ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни. Освен иновативни структурни елементи и рубрики, въздействащият глас и персона на Мариан Маринов, неповторима атмосфера на модерното студио и приятна музика, екипът на шоуто ще заложи и на остроумни разговори с колоритните си гости.", обещават от  "Късното шоу на БТВ". Публиката в залата, в която се снима предаването, ще има възможността не само да общува директно със звездите, които обича, но и ще може да се включи в забавлението, обещават от БТВ.


Снимка БТВ

 

 

 

България

 • Властта залага за догодина поемането на до 1 млрд. лв. вътрешен държавен дълг
  24. Октомври 2017 208
  163
  0

  Правителство на ГЕРБ ще продължи да взема нови заеми. Това стана ясно вчера от проектобюджета за догодина и от актуализираната тригодишна прогноза до 2020 г., които Министерството на финансите скоростно публикува, докато "БСП за България" оповестяваше параметрите на своя алтернативен бюджет.
  Властта планира през 2018 г. да поеме нов...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"