Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Септември 2018 | Петък
 
вход регистрирай се

Общество

Искам думата

Уважаема ЧЕЗ, имам чест!

Или няма да платим, няма да платим, но не по Дарио Фо

Лозан Такев

5. Октомври 2017 , брой: 195   342   0
Снимка


Да ви покажа ли екранчето на телефона си? На 7 август т.г. на компания ЧЕЗ е платена по сметката за имота ми в жк "Света Троица", бл. 320, вх. Б, ап.40 сумата от 33 лева и 79 стотинки. На 14 септември същата година получавам ново съобщение: Остават три дни до крайния срок да платите 32 лева и 33 стотинки. Нови тридесет и два лева. По същата сметка, на същата тази ЧЕЗ. В противен случай се спира консумацията на електричество, което аз не консумирам между 1 юли и 20 септември, защото не съм в София. Кой ще ми обясни за какво дължа почти 70 лева през лятото, в което в апартамента ми е включен само един-единствен хладилник, нищо повече?
Уважаема ЧЕЗ, имам чест! Имам чест да попитам и вас чрез българските осведомителни средства. Кажете, аджеба, за какво ви дължа тези 70 лева, които вие така настоятелно искате да получите и в периода, когато не съм в апартамента си и не консумирам българския ток, който вие така усърдно използвате, включително и за вашите пенсионери примерно в страната, от която сте тук?
Не съм единственият, разбира се, затова и повдигам темата. Затова искам и настоявам за отговор и няма да платя, докато не го получа. Спрете електричеството, то и без друго не е ваше. Спрете светлината, спрете топлината, спрете вентилаторите, спрете телевизионните ни приемници. Те и без друго отдавна не са това, от което имат нужда зрителите. Уважаема ЧЕЗ, имам чест и чакам осветление по въпроса. Макар и за моя сметка.

 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"