29 Март 2024петък10:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Едно към едно

И сам войнът си е... бушон

/ брой: 195

автор:Лозан Такев

visibility 1181

Може и да не е най-удачното сравнение, но е близко до онова, което ще споделя на четири очи с теб, читателю. За гражданите за европейско развитие на България не е новина разпадът им отвътре. Ако на следващи избори прескочат 4-процентовата бариера, ще е неразбираемо. А нищо чудно, както скоро съобщи Мирослав Найденов, врял и кипял в кухнята на ГЕРБ, Борисов да направи нова партия и пак да победят тя и той, и пак Бойко ще е премиер завинаги... Не случайно е разтривал ушите на Тато, който ни управлява над 30 години.
Каква е статистиката? В ГЕРБ всеки е сам войн... И сам си е бушон.
Румяна Желева "сама" се оттегли от политиката. Искра Фидосова също "сама" излезе от нея. Помните, нали! Филип Златанов с тефтерчето какво направи. "Сам", доброволно се оттегли. Навремето сам си отиде и Мирослав Найденов, също бивш министър в кабинета "Борисов 1".
А в днешно време изгърмя бушонът със суджука. Оказа се, че освен в Силистра суджук има почти във всеки град. След Живко Мартинов "сам" подаде оставка Мирослав Боршош. Сам се оттегли Лазар Влайков след станалото във Виноградец. Там загина и човек. Чухме, че оставка подал и  Божидар Димитров. Малко ни съмнява доброволната му заявка за пенсиониране. В последно време нещо ги говореше доста свободно изреченията за Европейския съюз и САЩ бившият министър в кабинета на Борисов...
Фрапираща е "оставката" на несъстоялия се шеф на Комисията за досиетата. Казват, че е искал в миналото и други подобни постове и длъжности, но и тогава не го е огряло и не е станал примерно "шеф на горите един бракониер". Сега за една бройка щеше да стане. Добре, че има будни интелектуалци и вляво, и вдясно! Та "сам" си подаде оставка и Антон Тодоров, преди да напише новата си книга "Шайка"-та. Сега дойде ред на Делян Добрев след шуробаджанаците и котараците в Хасково.
Няма съмнение, че повечето от доброволните оставки са политическата воля на Шефа, независимо къде е - на корта, на игрището, в Талин, в Брюксел или в Щатите. Просто той е "съгласен" с тях!? Защото в партията ГЕРБ всички имат политическата воля да са и воини, и бушони. Това спокойно могат да го потвърдят и "беквокалистите" им като Тома Биков, Деси Атанасова и останалите, ако посмеят да го направят сами...

 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 483

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 455

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 542

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 458

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 454

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 411

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 587

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 526

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 532

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ