25 Април 2024четвъртък04:39 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Трите мумии

/ брой: 196

visibility 54

Стефан Северин

Трите мумии, които винаги се завръщат! И си мислят, и някой глупаво им внушава, че това е "за ужас на червените", както признава една от тях - Антон Тодоров. Триото мумии, те така се наричат, това са Антончо, Спасчо и Гошко, ама не хубавеца, а доносника. Те са вечните кариеристи. За да са добре, могат спокойно да търгуват със съвестта.
Единият дори се отказа от баща си. За морал при тях не се говори – пълен дефицит! Гошко – агент "Николай", подкваси накриво някогашното СДС. Гладува срещу Конституцията, не я подписа, ала за да лапа пари, стана конституционен съдия. Няма в света такъв случай! След това с Яне Янев щяха да уволняват Борисов, сега му ближе чепика!
Спасчо от вдъхновен певец на социализма, Альоша и Дядото, стана креслив седесар, след това в ДСБ, а след това кривна към ГЕРБ, ама когато разбра, че тази дружина ще управлява още. А за мумията А.Т. - наричал Бойко, Цецо и другите "шайка", преди да стане член на ГЕРБ! Я си представете Левски – султанът му дава пачки, дава му служба, а той заявява на народа: аз бях против него, преди да ме настани на служба!
Най-големият парадокс е: Цв.Цв. си мисли, че е направил страхотен подбор на ударни депутати и ги пуска на трибуната, за да "громят" БСП. Вече видя какъв е ефектът от действията на едната мумия – обществото скочи като едно срещу нея и не допусна да оглави комисията по досиетата. Същата е съдбата и на другите аморални мумии – нека пробва! Тримата сриват и малкото авторитет в обществото и в интелектуалните сфери, което има това акционерно дружество, наричано ГЕРБ!

Фейсбук

 

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 354

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 370

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 362

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 480

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 318

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 285

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 388

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 291

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 403

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ