Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

На първа страница

Над 400 вида уиски дегустират в София

Напитки, непознати на потребителите у нас, както и брандове, прочути от векове, ще се предлагат на тридневния фестивал

Дума

11. Октомври 2017 , брой: 199   368   0Дипломати, актьори, певци, спортисти и светски красавици ще дегустират над 400 вида уиски на най-очакваното събитие за ценителите на класните напитки. "Уиски фест София" ("Whiskey Fest Sofia") ще започне на 27 октомври в "Sofia Event Center" и ще продължи три дни.
За шеста поредна година проявата ще събере вносители, ценители и колекционери, които ще се насладят на питиета, предлагани на повече от 30 щанда. Организаторите са подготвили изненади и програма, които отговарят на взискателното уиски общество. Ще има напитки, непознати на българския потребител, както и брандове, прочути от векове.
Сред дебютите на фестивала е уникално уиски, името на което на санскрит означава "амброзия". Лекторите и домакините - местни и международни експерти, ще споделят тайни и развенчават митове. А експерти от световна класа ще водят специалните майсторски класове.
Билетите за фестивала, който ще събере звезди и ще представи течни съкровища, вече са в продажба. Те дават възможност за придобиване на уиски кредити, с които гостите на събитието подбират напитките за дегустация. Всеки от посетителите ще получи уникален подарък - разкошна чаша "Glencarin", която се използва от професионалните дегустатори на уиски. Пропуските за събитието се продават на www.ticketlogic.bg, както и на място в "Sofia Event Center". Цената на стандартния пас е 25 лв., а на премиум билета - 35 лв., като това включва вход за трите дни, каталог с представените дестилерии, уникална чаша и уиски кредити. Събитието на 27, 28 и 29 октомври е достъпно за лица над 18-годишна възраст, уточняват организаторите на най-големия и престижен уиски фестивал в Централна и Източна Европа.


www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"