Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Октомври 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Спорт

Двете ЦСКА-та се сдърпаха за базите

Дума

12. Октомври 2017 , брой: 200   184   0Двата отбора, които претендират за наследници на автентичния ЦСКА и за базите на клуба, пак се сдърпаха преди наближаващия търг, който спортното министерство обяви, че ще проведе напълно прозрачно.
Първо административният директор на елитния ЦСКА-София Милко Георгиев обяви, че всичко вече е приключило в тяхна полза и няма да има смисъл да се прави каквото и да е от останалите, желаещи да участват в наддаването.
"Основното нещо, което искаме да направим, е да обновим стадиона. Да се построи нов, защото по този начин, в този си вид, този е срам за клуба и не виждам какво още има да се разсъждава за конкурси, търгове и подобни глупости. Стадионът на ЦСКА е на ЦСКА, а не на филанкишията. За мен този въпрос е приключен", обяви Георгиев пред Нова ТВ.
Впоследствие от аматьорския ЦСКА 1948, който се състезава във "В" група, се усъмниха именно в прозрачността на отдаването на концесия на двете съоръжения.
"За пореден път оставам втрещен как се смята да се заобикаля законът и да се наглася всичко. Явно някои хора още живеят в 90-те години. Сигурен съм, че спортният министър Красен Кралев и цялата държава няма да допуснат законът да бъде заобиколен. Ще се борим докрай, като единствено искаме всичко да бъде честно и прозрачно! Ако г-н Ганчев предложи и гарантира по-добро развитие, нека той да спечели търга, но ще видим дали ще бъде така", обяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

 

 

 

Спорт

  • 39 арестувани около дербито
    23. Октомври 2017 207
    85
    0

    Отборите на Левски и ЦСКА-София изиграха истинско дерби в мача от ХIII кръг в Първа лига. "Сини" и "червени" завършиха 2:2 и равенството е в полза най-вече на шампиона Лудогорец, който довечера посреща първенеца на Втора лига Етър, а в следващите 2 кръга приема поред и столичните "грандове". Над 26 000 зрители се събраха...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"