Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Съвременната Рапунцел от Лондон създаде акаунт на косата си

Дума

12. Октомври 2017 , брой: 200   250   0Малгожата Кулчик, наричана съвременната Рапунцел, направи акаунт на косата си в социалната мрежа инстаграм. Идеята на 32-годишната дама е там да обменя опит и съвети с други хора как да се грижат за дългите си фризури. Хубавицата от Източен Лондон се сдоби с над 5000 последователи, коментиращи снимките и видеата, които тя публикува.
Жената има дълга руса коса, стигаща до глезените й. Малгожата може дори да я увие около тялото си като рокля. Блондинката признава, че от две години не се е подстригвала. И не си представя да е с къса прическа, тъй като смята, че няма да я познаят.
"Косата е това, с което съм известна. Хората я харесват. Когато вървя, те се усмихват и ми правят комплименти", разкри дамата, цитирана от британския вестник "Сън".  Тя поддържа гордостта си с домашно приготвена маска, като има няколко рецепти, но основно залага на кокосово масло. Според Малгожата косата не й създава допълнителни грижи, свикнала е да е дълга, старае се да изглежда здрава и лъскава. Освен това бързо се справя с прическите, за което приятелите и познатите й се учудват. Кулчик уточни също, че след като измие косата си с шампоан, й отнема 20 минути да я изсуши.

32-годишната Малгожата Кулчик не си представя да е късо подстригана

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"