Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Съвременната Рапунцел от Лондон създаде акаунт на косата си

Дума

12. Октомври 2017 , брой: 200   92   0Малгожата Кулчик, наричана съвременната Рапунцел, направи акаунт на косата си в социалната мрежа инстаграм. Идеята на 32-годишната дама е там да обменя опит и съвети с други хора как да се грижат за дългите си фризури. Хубавицата от Източен Лондон се сдоби с над 5000 последователи, коментиращи снимките и видеата, които тя публикува.
Жената има дълга руса коса, стигаща до глезените й. Малгожата може дори да я увие около тялото си като рокля. Блондинката признава, че от две години не се е подстригвала. И не си представя да е с къса прическа, тъй като смята, че няма да я познаят.
"Косата е това, с което съм известна. Хората я харесват. Когато вървя, те се усмихват и ми правят комплименти", разкри дамата, цитирана от британския вестник "Сън".  Тя поддържа гордостта си с домашно приготвена маска, като има няколко рецепти, но основно залага на кокосово масло. Според Малгожата косата не й създава допълнителни грижи, свикнала е да е дълга, старае се да изглежда здрава и лъскава. Освен това бързо се справя с прическите, за което приятелите и познатите й се учудват. Кулчик уточни също, че след като измие косата си с шампоан, й отнема 20 минути да я изсуши.

32-годишната Малгожата Кулчик не си представя да е късо подстригана

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  125
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"