Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Излъчват "Необикновените" едновременно в 183 страни

Дума

12. Октомври 2017 , брой: 200   84   0Новият семеен сериал "Необикновените" ще се излъчи в над 183 държави по водещия развлекателен канал Fох веднага след премиерата на сериала в САЩ. Дългоочакваната поредица се развива във вселената на X-Men и е продукция на "20th Century Fox Television" в сътрудничество с "Marvel Television".
"Необикновените" разказва емоционалната история на семейство от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата притежават мутантски сили. Принудени да бягат от враждебно настроени правителствени власти, те търсят помощ от организация в сянка и трябва да се борят, за да оцелеят.
В България сериалът ще се излъчи премиерно днес, 12 октомври, от 22 ч.

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  125
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"