Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Октомври 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Живот

Венета Райкова представя всичките си хитови книги

Дума

12. Октомври 2017 , брой: 200   149   0За първи път Венета Райкова ще представи накуп четирите си хитови романа - "Триумфът на кучките", "Вещицата", "Инсомния" и "Вендета". Събитието ще се състои в София днес, 12 октомври, от 19 ч. в Green Line Restaurant, който принадлежи на един от водещите експерти по здравословен начин на живот Петя Раева. Десетките почитатели на сензационната писателка и телевизионна водеща ще имат възможност да се срещнат с нея, да закупят книгите, както и да получат автограф.
"Искам да помогна на онези, които са в положението, в което аз съм била - всичко, което на мен ми помогна, е описано в книгите ми", споделя Райкова.
Авторката постигна рекордни тиражи и се превърна в най-продаваната писателка на издателство "Ентусиаст" за 2016 г. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, романите на телевизионната водеща станаха и тема номер едно сред читателите.

 

 

Живот

 • Специалистите обръщат внимание, че лингвистичните способности се активират от малко количество изпит алкохол, защото при по-голямо ефектът е обратен
  20. Октомври 2017 206
  125
  1

  Чуждоезиковите способности на човека може да се засилят от една халба бира. До този извод са стигнали експерти, които проведоха изследване за връзката между алкохола в малко количество и афинитета на хората към лингвистиката. Проучването е направено съвместно в университетите в Ливърпул и Маастрихт и лондонския Кингс колидж.
  Добре известно е, че алкохолът забавя умствената дейност и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"