Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

24 Октомври 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Анджелина Джоли пие чай с леопарди

Дума

13. Октомври 2017 , брой: 201   93   0Изящната Анджелина Джоли пие чай в компанията на леопарди. Това не е поредното приключение на звездата, а акцент от новата й фотосесия, която украси корицата на УBazaarФ. Красивата актриса позира в зашеметяващ бял тоалет сред дивата природа в Намибия.
Анджелина е написала отворено писмо до обществеността, с което изостря вниманието към правата на жените и отговорността за опазването на околната среда.
"Важно е да използваме свободата и възможностите, които имаме, за да направим добро за бъдещите поколения. През следващото столетие технологиите ще ни дадат повече и по-добри възможности и средства за комуникация, борба с бедността, защита на правата на човека и грижата за околната среда", убедена е актрисата.
"Майка ми и дядо ми ме научиха, че последиците от нашите решения влияят върху следващите поколения. Трудно е да бъдем толкова разумни, но ми се струва, че това е красив стремеж. Така че, който и да сте вие - лекар, адвокат, учен, защитник на правата на човека, студент, учител, майка, съпруга, момче или момиче - надявам се всички ние да допринесем за постигането на по-добро бъдеще", смята Джоли.

 

 

Живот

  • Естрадната легенда отбелязва днес юбилея си с 5000 фенове в зала 1 на НДК
    24. Октомври 2017 208
    60
    0

    С микрофона на световната сензация Адел ще пее естрадната легенда Мая Нешкова на големия си концерт днес, 24 октомври, от 20 ч. в зала 1 на НДК. Специално за шоуто организаторите от "Икономов център" вкарват за първи път в България техника от най-ново поколение за озвучаването и осветлението, която ще допринесе за бляскавото представяне на...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"