Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Желко Йоксимович излиза на сцената с 40 музиканти

Дума

13. Октомври 2017 , брой: 201   354   040 изключителни музиканти, доказали своя огромен талант, ще излязат заедно с Желко Йоксимович на сцената на зала 1 на НДК. Концертът на най-успешния мъжки глас на Балканите ще се състои на 20 октомври от 20 ч. Звездата на сръбската музика, виртуозните инструменталисти и очарователните дамски беквокали ще представят невероятно шоу, вдъхновено от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле.
Три екрана с внушителни размери ще допълват елегантната атмосфера на сцената, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост. Освен на неподражаемия позитивен заряд и дълбоко звучене, което носи музикалният спектакъл "Dva Sveta", публиката ще има възможност да се наслади и на всестранния талант на Желко. Изпълнителят на много хитове ще покаже завидни умения на роял, а също и майсторско владеене на други инструменти.
Билети за спектакъла на звездата на цени от 30 до 50 лв. се продават в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"