Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2018 | Вторник
 
вход регистрирай се

Пегас

Сцена

"Шегите на еволюцията" - нова доза смях в Театро

Дума

13. Октомври 2017 , брой: 201   875   0
Снимка


"Шегите на еволюцията" е четвъртият от поредицата моноспектакли на Димитър Бакалов и третият му изцяло авторски проект. Актьорът и мениджър на арт пространството Театро, а вече и приятел на публиката Митко, този път показва живота от научната му страна през теорията на Чарлз Дарвин. Мобилни телефони, компютри, автомобили, електроуреди - за срещите и забавните ни противоречия с тях.
Бакалов по феноменален начин ще демонстрира как работят рекламата и ПР-ът, какво искат рекламистите да повярваме, кой ни поднася най-много лъжи и защо му вярваме. Зрителите ще имат въображаеми срещи с Ботичели, Микеланджело и Леонардо и ще водят диалог с тях от позицията на съвременници.
Накрая, а може и по средата на спектакъла, да си направите селфи на сцената. Как - ще разберете, когато дойдете. Както спектаклите "В защита на пещерния човек", "Шегите, които Бог си прави" и "Шегите на времето" ("Преди и сега"), така и "Шегите на еволюцията" се явява предпоставка за извънредно забавно, но и трогващo представление.
 

 

 

Апис
Всички права запазени "ДУМА"