02 Май 2024четвъртък01:13 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Дадоха дербито на Съдия №1

/ брой: 201

автор:Дума

visibility 82

Най-добрият български съдия за миналия сезон Никола Попов получи наряд от Съдийската комисия към БФС за дербито на XII кръг на Първа лига Берое - Локо Пд днес от 20.00 ч. Първият мач от кръга се очаква с интерес, тъй като нападателят на старозагорци Мартин Камбуров ще излезе срещу клуба, в който стана легенда и където започна сезона, навръх 37-ия си рожден ден. Роденият в Свиленград нападател е 4-ти във вечната ранглиста на голмайсторите със 191 гола - на 3 от Динко Дерменджиев и на 5 от Наско Сираков. Камбуров призна, че се надява да стане вторият българин с над 200 гола в елита, като засега договорът му със старозагорци е до края на сезона.
Петричанинът Ивайло Стоянов-Сватбата ще свири във Варна утре от 20.00 ч., където Лудогорец гостува на Черно море. Преди това от 15.30 ч. Георги Димитров ще изведе отборите на Славия и Дунав.
Драгомир Драганов ще свири на Етър - Левски в неделя от 17.30 ч. Ангел Ангелов е назначен за рефер за домакинския мач на ЦСКА срещу Пирин пак в неделя от 20.00 ч.
Столичното дерби на новаците в понеделник в 17.30 ч. Септември – Витоша Б е поверено на Владимир Вълков. За последния мач от кръга Ботев Пд - Верея в понеделник от 20.00 ч. назначение получи Николай Йорданов.

Нарядите за ХI кръг във Втора лига
Днес, 16.00 ч.: Марица - Локо ГО (Мартин Стоименов); Монтана - Царско село (Георги Кабаков); утре, 16.00: Ботев Вр - Ботев Гъл (Георги Гинчев); Оборище - Созопол (Ивелин Занев); Локо Сф - Литекс (Стефан Павлов); Нефтохимик - Поморие (Вангел Вангелов); Черноморец Бч - Несебър (Димитър Буров); неделя, 16.00: Лудогорец-2 - Струмска слава (Цанко Миндалов).

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 331

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 322

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 315

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 326

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 419

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 373

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 329

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 402

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 357

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ